Clockaudio C 33E-RF joutsenkaulamikrofoni 380mm

Tuotenumero N19337
Valmistaja Clockaudio
Mallinumero C 33E-RF
Valmistajan tuotenumero C 33E-RF

CC33E-RF on täysin joustava kardioidi mikrofoni 380mm pitkällä avoimella pohjaosalla, jossa on kiinteä PPA satiinimustalla. Slimline-sarjan kardioidi joutsenkaula mikrofoni on suunniteltu laadukkaaseen äänentoistoon joka on vaadittua paikoissa kuten hallitustiloissa, neuvotteluissa, auditorioissa ja muissa vastaavissa tiloissa. Nopea ja helposti irrotettava muotoilu tekee tästä ihanteellisen ehdokk aan turvallisuuden ja tulevaisuuden päivitysten kannalta. Mikrofoni on valmistettu korkealaatuisesta messinkisuunnittelusta käyttäen 8mm joustavaa vartta. Mikrofoni on varustettu phantom-virtalähteell ä, joka vastaanottaa 9-48 volttia ja jonka impedanssi on 200 ohmia. Phantom-virtalähde sisältää myös suodattimet, jotka poistavat kaikki GSM-taajuudet 800-1200 MHz: sta.

Saatavuus
Varastossa
Hinta

Artikkelit

Ukonniemen hiihtostadion

Ukonniemen hiihtostadion

Imatran kaupunki rakensi upouuden hiihto- ja pesäpallostadionin Ukonniemen soraharjulle.
Urheilutapahtumien seuraaminen isolla alueella on nyt helppoa, koska ääni kantaa pitkälle ja kuva loistaa kirkkaalla näytöllä.

Lue lisää »

Valmistajan infoteksti

Jatkuvasti arvostustaan kasvattava Clockaudio tunnetaan korkealuokkaisista ja radiohäiriöiltä äärimmäisen hyvin suojatuista mikrofoneista, joita se valmistaa esimerkiksi auditorio- tai kirkkosalikäyttöön. 

Clockaudion parikymmenvuotisen menestyksekkään toiminnan taustalla on yrityksen audiospesialistien aiempi pitkä kokemus kokemus edistyksellisien ammattiäänituotteiden suunnittelussa ja valmistamisessa.

Tänään valikoiman avaintuotteisiin kuuluvat paitsi upeasoundiset ja sirot solmio-, panta- ja joutsenkaulamikrofonit myös käyttöä kestävät kuulutusasemat sekä automaattimikserit, unohtamatta langattomia komentokuuntelu- ja opasjärjestelmiä tai vaikkapa kannettavaa induktiosilmukkaa.

Lisätietoja

Ilkka Hilden

Ilkka Hilden

Jouko Suonio

Jouko Suonio