Clockaudio C 35E C3 joutsenkaulamikrofoni 580mm

Tuotenumero N20433
Valmistaja Clockaudio
Mallinumero C 35E C3
Valmistajan tuotenumero C 35E

Täysin joustava kardioidi mikrofoni, puolijäykkä joutsenkaula varsi, jäykkä värsi ristinivelisellä kardioidimikrofonilla. Vaste-aika on optimoitu tasaiselle äänenlaadulle. Upea slimline-muotoilu. Laadukas messinkiviimeistely. Satiinin Musta tai Valkoinen.

Saatavuus
Kysy toimitusaika
Hinta

Artikkelit

Ukonniemen hiihtostadion

Ukonniemen hiihtostadion

Imatran kaupunki rakensi upouuden hiihto- ja pesäpallostadionin Ukonniemen soraharjulle.
Urheilutapahtumien seuraaminen isolla alueella on nyt helppoa, koska ääni kantaa pitkälle ja kuva loistaa kirkkaalla näytöllä.

Lue lisää »

Valmistajan infoteksti

Jatkuvasti arvostustaan kasvattava Clockaudio tunnetaan korkealuokkaisista ja radiohäiriöiltä äärimmäisen hyvin suojatuista mikrofoneista, joita se valmistaa esimerkiksi auditorio- tai kirkkosalikäyttöön. 

Clockaudion parikymmenvuotisen menestyksekkään toiminnan taustalla on yrityksen audiospesialistien aiempi pitkä kokemus kokemus edistyksellisien ammattiäänituotteiden suunnittelussa ja valmistamisessa.

Tänään valikoiman avaintuotteisiin kuuluvat paitsi upeasoundiset ja sirot solmio-, panta- ja joutsenkaulamikrofonit myös käyttöä kestävät kuulutusasemat sekä automaattimikserit, unohtamatta langattomia komentokuuntelu- ja opasjärjestelmiä tai vaikkapa kannettavaa induktiosilmukkaa.

Lisätietoja

Ilkka Hilden

Ilkka Hilden

Jouko Suonio

Jouko Suonio