Clockaudio D 33E D3 dynaaminen joutsenkaulamikrofoni 350mm

Tuotenumero N20457
Valmistaja Clockaudio
Mallinumero D 33E D3
Valmistajan tuotenumero D 33E

D 33E on dynaaminen ja joustava joutsenkaulakaula kardioidi mikrofoni täysin joustavalla varrella ja XLR-irroitus jossa on integroitu PPA, 300m pitkä satiininmustalla viimeistelyllä. D 33E on suunniteltu mo neen eri puhetarkoitukseen kuten sisäpuhelimiin, busseihin, juniin, ravintoloihin ja lähetyspisteisiin. Mikrofoni on valmistettu korkealaatuisesta kestävästä messinkirakenteesta käyttäen 100mm joustav aa vartta.

Saatavuus
Varastossa
Hinta

Artikkelit

Ukonniemen hiihtostadion

Ukonniemen hiihtostadion

Imatran kaupunki rakensi upouuden hiihto- ja pesäpallostadionin Ukonniemen soraharjulle.
Urheilutapahtumien seuraaminen isolla alueella on nyt helppoa, koska ääni kantaa pitkälle ja kuva loistaa kirkkaalla näytöllä.

Lue lisää »

Valmistajan infoteksti

Jatkuvasti arvostustaan kasvattava Clockaudio tunnetaan korkealuokkaisista ja radiohäiriöiltä äärimmäisen hyvin suojatuista mikrofoneista, joita se valmistaa esimerkiksi auditorio- tai kirkkosalikäyttöön. 

Clockaudion parikymmenvuotisen menestyksekkään toiminnan taustalla on yrityksen audiospesialistien aiempi pitkä kokemus kokemus edistyksellisien ammattiäänituotteiden suunnittelussa ja valmistamisessa.

Tänään valikoiman avaintuotteisiin kuuluvat paitsi upeasoundiset ja sirot solmio-, panta- ja joutsenkaulamikrofonit myös käyttöä kestävät kuulutusasemat sekä automaattimikserit, unohtamatta langattomia komentokuuntelu- ja opasjärjestelmiä tai vaikkapa kannettavaa induktiosilmukkaa.

Lisätietoja

Ilkka Hilden

Ilkka Hilden

Jouko Suonio

Jouko Suonio