Clockaudio S 120X mikrofonin pöytäjalusta XLR3

Tuotenumero N20471
Valmistaja Clockaudio
Mallinumero S 120X
Valmistajan tuotenumero S 120X

S 120X-LATCH on pöytämikrofonin jalusta, jossa on XLR3-liitäntä ja matta mustan värinen viimeistely. Jalusta on EN1A-karkaistua terästä. Pohja-ontelossa (74mm-22.5mm) on irroitettava levy, joka mahdollistaa pientenelektronisten laitteiden asentamisen ja mikrofonin liittämisen ulkoisiin laitteisiin.

Saatavuus
Varastossa
Hinta

Artikkelit

Ukonniemen hiihtostadion

Ukonniemen hiihtostadion

Imatran kaupunki rakensi upouuden hiihto- ja pesäpallostadionin Ukonniemen soraharjulle.
Urheilutapahtumien seuraaminen isolla alueella on nyt helppoa, koska ääni kantaa pitkälle ja kuva loistaa kirkkaalla näytöllä.

Lue lisää »

Valmistajan infoteksti

Jatkuvasti arvostustaan kasvattava Clockaudio tunnetaan korkealuokkaisista ja radiohäiriöiltä äärimmäisen hyvin suojatuista mikrofoneista, joita se valmistaa esimerkiksi auditorio- tai kirkkosalikäyttöön. 

Clockaudion parikymmenvuotisen menestyksekkään toiminnan taustalla on yrityksen audiospesialistien aiempi pitkä kokemus kokemus edistyksellisien ammattiäänituotteiden suunnittelussa ja valmistamisessa.

Tänään valikoiman avaintuotteisiin kuuluvat paitsi upeasoundiset ja sirot solmio-, panta- ja joutsenkaulamikrofonit myös käyttöä kestävät kuulutusasemat sekä automaattimikserit, unohtamatta langattomia komentokuuntelu- ja opasjärjestelmiä tai vaikkapa kannettavaa induktiosilmukkaa.

Lisätietoja

Ilkka Hilden

Ilkka Hilden

Jouko Suonio

Jouko Suonio