CLS FOCUS 4000K 95CRI T230 TRACK MAGNO valaisin, musta

Tuotenumero N59665
Valmistaja CLS
Mallinumero FOCUS 4000K 95CRI T230 TRACK MAGNO
Valmistajan tuotenumero F-4-2-15-Z

CLS LED:n FOCUS -valaisin on suunniteltu erityisesti museoiden ja gallerioiden tarpeita ajatellen. Valaisin toimii erinomaisesti myös yleisvalaisimena pienemmissä tiloissa. FOCUS on saatavilla 2700K, 3000K ja 4000K versioina ja ne kaikki ovat värintoistoltaan huippuhyviä, CRI:n ollessa 95 tai parempi. Valaisin on varustettu laajalla zoomilla (13 - 65°). Valaisimessa on sisäänrakennettu himmennys, jonka taso säilyy valaisimen muistissa.

FOCUS -valaisin asennetaan valaisinkiskoon ja siitä on saatavilla versiot niin matalajännitteelle (24V) kuin verkkovirtaan (230V).

Ohjaustapa: Paikallisesti himmennettävä

Valonlähde: 4 000 K

Valoteho: 440 lumenia

Optiikka: 13 - 65° zoom

Saatavuus
Kysy toimitusaika

Pyydä tarjous tuotteesta: CLS FOCUS 4000K 95CRI T230 TRACK MAGNO valaisin, musta

Artikkelit

Sofia Future Farm

Sofia Future Farm

Ohjattuja päiväunia, lähiruokaa, yhteisövoimaa, hyvää teetä ja inspiroivia konsertteja. Näistä aineksista muodostuu luovan työn ja hyvän elämän yhdistävä resepti á la Sofia Future Farm.

Lue lisää »

Tuotelinkit

Valmistajan infoteksti

Vuonna 2002 perustettu CLS LED valmistaa laadukkaita valaisimia niin sisä- että ulkokäyttöön. CLS LED kuuntelee jatkuvasti muun muassa arkkitehtien, suunnittelijoiden ja asiakkaiden tarpeita ja pyrkii tuotekehityksessään vastaamaan heidän vaatimuksiin ja tarpeisiin. CLS LED tekee myös hyvin paljon projektikohtaista tuotekehitystä. Yrityksen hyvä taloudellinen asema mahdollistaa heidän tuotekehityksen ja tuotevalmistuksen toimia ilman kompromisseja tuotesuunnittelussa ja laadussa. Asiakkaiden tyytyväisyys on heidän tärkein tavoitteensa. CLS LED suunnittelee sekä valmistaa tuotteensa itse Hollannissa. Yhdessä yrityksen sisäisen tuote- ja ohjelmistosuunnittelun sekä usean vuoden kokemuksen ansiosta CLS LED pystyy tuottamaan tuotteensa aina tarpeesta valmiiksi tuotteeksi saakka. Laadukkaat komponentit antavat lähtökohdat laadukkaalle tuotteelle ja oman valonmittauslaboratorion ansiosta valon laatu voidaan todeta myös mittaamalla. CLS LED testaa kaikkia tuotteita vähintään 24 tuntia ennen niiden toimittamista. Yrityksen alusta saakka heidän tavoitteena on ollut ekologisuus. Tuotteet suunnitellaan helposti huollettaviksi ja tarvittaessa niiden ominaisuuksia voidaan päivittää. Modulaarisuus antaa myös mahdollisuuden kustomoida tuotteita: esimerkiksi REVO Track -valaisimesta on peräti 72 erilaista variaatiota.

Lisätietoja

Tapio Järvinen

Tapio Järvinen