CLS JADE DMX COLOURFLOW RGBW valaisin, valkoinen

Tuotenumero N64171
Valmistaja CLS
Mallinumero JADE DMX COLOURFLOW RGBW
Valmistajan tuotenumero J-S6W-1-C-C470-1

CLS LED:n Jade on monipuolinen valaisin sisätiloissa niin yleisvalaistukseen kuin tunnelmavalaistukseen. JADE valaisin on saatavilla tunable white (1800K – 4000K tai 2700K – 5700K) tai RGBW -valonlähteellä ja avautumiskulmasta löytyy 23°, 45° ja 69° vaihtoehdot. JADE valaisinta voidaan ohjata joko DMX tai Casambi:lla.

Asennustapojen osalta JADE on erittäin monipuolinen, valikoimasta löytyy versiot virtakiskoon, kaapelihyllyyn, ripustuskoukkuun tai alakattoasennukseen. RGBW version valoteho on 1 450 lumenia ja valonlähteen elin-ikä on 50 000 tuntia. Valaisimeen on saatavilla lisävarusteina mm. läppärajaimet, hunajakenno ja häikäisysuoja. Valaisin on saatavilla valkoisena, harmaana ja mustana. Valaisimen sähköteho on 30W.

Ohjaustapa: DMX-ohjattava

Valonlähde: RGBW

Valoteho: 1 491 lumenia

Optiikka: 23° (spot)

Asennustapa: Eutrac virtakisko + data

Sähköteho: 30 W

Saatavuus
Kysy toimitusaika

Pyydä tarjous tuotteesta: CLS JADE DMX COLOURFLOW RGBW valaisin, valkoinen

Artikkelit

Sofia Future Farm

Sofia Future Farm

Ohjattuja päiväunia, lähiruokaa, yhteisövoimaa, hyvää teetä ja inspiroivia konsertteja. Näistä aineksista muodostuu luovan työn ja hyvän elämän yhdistävä resepti á la Sofia Future Farm.

Lue lisää »

Tuotelinkit

Valmistajan infoteksti

Vuonna 2002 perustettu CLS LED valmistaa laadukkaita valaisimia niin sisä- että ulkokäyttöön. CLS LED kuuntelee jatkuvasti muun muassa arkkitehtien, suunnittelijoiden ja asiakkaiden tarpeita ja pyrkii tuotekehityksessään vastaamaan heidän vaatimuksiin ja tarpeisiin. CLS LED tekee myös hyvin paljon projektikohtaista tuotekehitystä. Yrityksen hyvä taloudellinen asema mahdollistaa heidän tuotekehityksen ja tuotevalmistuksen toimia ilman kompromisseja tuotesuunnittelussa ja laadussa. Asiakkaiden tyytyväisyys on heidän tärkein tavoitteensa. CLS LED suunnittelee sekä valmistaa tuotteensa itse Hollannissa. Yhdessä yrityksen sisäisen tuote- ja ohjelmistosuunnittelun sekä usean vuoden kokemuksen ansiosta CLS LED pystyy tuottamaan tuotteensa aina tarpeesta valmiiksi tuotteeksi saakka. Laadukkaat komponentit antavat lähtökohdat laadukkaalle tuotteelle ja oman valonmittauslaboratorion ansiosta valon laatu voidaan todeta myös mittaamalla. CLS LED testaa kaikkia tuotteita vähintään 24 tuntia ennen niiden toimittamista. Yrityksen alusta saakka heidän tavoitteena on ollut ekologisuus. Tuotteet suunnitellaan helposti huollettaviksi ja tarvittaessa niiden ominaisuuksia voidaan päivittää. Modulaarisuus antaa myös mahdollisuuden kustomoida tuotteita: esimerkiksi REVO Track -valaisimesta on peräti 72 erilaista variaatiota.

Lisätietoja

Tapio Järvinen

Tapio Järvinen