CLS MARTINA DOWNLIGHTER 2700K-5000K 24° valaisin, valkoinen

Tuotenumero N71699
Valmistaja CLS
Mallinumero MARTINA DOWNLIGHTER
Valmistajan tuotenumero M-2-3-T1-3

CLS LED Martina Downlighter on pienikokoinen kattoon uppoasennettava DMX-ohjattava LED-valaisin. Martina on erinomainen valinta niin showroomiin kuin neuvotteluhuoneeseen. Marina on saatavilla usealla eri valonlähteellä (RGBW, RGBA tai tunable white) ja optiikalla (10°, 24°, 31° tai 13x40°) osalta. Martina asennus on helppoa, yhdessä kaapelissa kulkee sähkö ja DMX-signaali. Tästä huolimatta jokainen Martina on erikseen ohjattavissa.

- 256 lumenia

- Tunable White, 2700 K-5000 K

- Avautumiskulma 24 -astetta

- Rungon väri: valkoinen

Saatavuus
Kysy toimitusaika

Pyydä tarjous tuotteesta: CLS MARTINA DOWNLIGHTER 2700K-5000K 24° valaisin, valkoinen

Artikkelit

Sofia Future Farm

Sofia Future Farm

Ohjattuja päiväunia, lähiruokaa, yhteisövoimaa, hyvää teetä ja inspiroivia konsertteja. Näistä aineksista muodostuu luovan työn ja hyvän elämän yhdistävä resepti á la Sofia Future Farm.

Lue lisää »

Tuotelinkit

Valmistajan infoteksti

Vuonna 2002 perustettu CLS LED valmistaa laadukkaita valaisimia niin sisä- että ulkokäyttöön. CLS LED kuuntelee jatkuvasti muun muassa arkkitehtien, suunnittelijoiden ja asiakkaiden tarpeita ja pyrkii tuotekehityksessään vastaamaan heidän vaatimuksiin ja tarpeisiin. CLS LED tekee myös hyvin paljon projektikohtaista tuotekehitystä. Yrityksen hyvä taloudellinen asema mahdollistaa heidän tuotekehityksen ja tuotevalmistuksen toimia ilman kompromisseja tuotesuunnittelussa ja laadussa. Asiakkaiden tyytyväisyys on heidän tärkein tavoitteensa. CLS LED suunnittelee sekä valmistaa tuotteensa itse Hollannissa. Yhdessä yrityksen sisäisen tuote- ja ohjelmistosuunnittelun sekä usean vuoden kokemuksen ansiosta CLS LED pystyy tuottamaan tuotteensa aina tarpeesta valmiiksi tuotteeksi saakka. Laadukkaat komponentit antavat lähtökohdat laadukkaalle tuotteelle ja oman valonmittauslaboratorion ansiosta valon laatu voidaan todeta myös mittaamalla. CLS LED testaa kaikkia tuotteita vähintään 24 tuntia ennen niiden toimittamista. Yrityksen alusta saakka heidän tavoitteena on ollut ekologisuus. Tuotteet suunnitellaan helposti huollettaviksi ja tarvittaessa niiden ominaisuuksia voidaan päivittää. Modulaarisuus antaa myös mahdollisuuden kustomoida tuotteita: esimerkiksi REVO Track -valaisimesta on peräti 72 erilaista variaatiota.

Lisätietoja

Tapio Järvinen

Tapio Järvinen