Community R.25-94Z 8" 2-tie ulkokaiutin, harmaa

Tuotenumero N63225
Valmistaja Community
Mallinumero R.25-94Z
Valmistajan tuotenumero R.25-94Z

R.25-94Z on torvikuormitettu 2-tie koaksiaalikaiutin korkealuokkaiseen puhe- ja musiikkitoistoon tiloissa, joissa kaiutinlaitteistolta edellytetään aitoa säänkestävyyttä. 8" bassoelementillä ja 0,75" kompressiodraiverilla varustettu kokoaluekaiutin tuottaa 97 dB äänenpainetta 90º x 40º avauskulmalla. Suositeltu vahvistinteho 420–600W (8Ω). Messu-, urheilu- ja ostoskeskuksiin, laivoihin, uimaloihin , kylpylöihin sekä ulkotilojen taustamusiikki- ja kuulutusjärjestelmiin. Korroosionkestävän harmaan epoksimaalatun kaiuttimen mitat ovat 287 mm (K) x 287 mm (L) x 338 mm (S) ja se painaa 9,1 kg. Sisältää asennustarvikkeet.

Saatavuus
Kysy toimitusaika

Pyydä tarjous tuotteesta: Community R.25-94Z 8" 2-tie ulkokaiutin, harmaa

Valmistajan infoteksti

Amerikkalaisen Communityn hengästyttävän monipuolinen kaiutinvalikoima tuntuu kattavan oikeastaan kaiken stadionluokan jättimäisistä ripustuksista hienostuneen huomaamattomiin asennuskaiuttimiin.

Ulkokäyttöön Communityltä löytyvät kosteutta ja jopa myrskytuulia risteilyaluksen kannella kestävät ratkaisut, kuten EN54-sertifioidut kuulutusjärjestelmät sekä R- ja W-sarjat suurille ja pienille urheiluareenoille. C- ja D-sarjat tarjoavat kattavan valikoiman seinä-, katto- ja riippukaiuttimia julkisten sisätilojen kiinteisiin asennuksiin.

Sirosti muotoillusta E-sarjasta puolestaan löytyy juuri sopivan mittainen pasiivinen pilarikaiutinratkaisu esimerkiksi kirkko- tai kokoussalin puhe- ja musiikkitoistoon, ja V- ja I-kaiutinjärjestelmät taas venyvät pienestä klubista suuren konsertin äänentoistoon.

Kaikki Communityn kaiutinperheet lupaavat luotettavaa toimintaa, pitkää käyttöikää ja korkealuokkaista soundia edullisin kokonaiskustannuksin.

Lisätietoja

Jorma Tikka

Jorma Tikka

Ilkka Hilden

Ilkka Hilden