Community VERIS 212S subwoofer

Tuotenumero N21178
Valmistaja Community
Mallinumero VERIS 212S
Valmistajan tuotenumero VERIS 212S

Veris 212S on poikkeuksellinen alhaisen profiilin kaksoisohjausbassokaiutinjärjestelmä, joka on suunniteltu laajentamaan minkä tahansa VERIS 2-kaiutinjärjestelmän alhaista taajuuslähtöä. 210W on pienen kokonsa takia täydellinen valinta esim. jazz-klubeille, baareihin, ravintoloille, kirkkojen alttareille, kokoushuoneisiin, AV-esityksiin ja muihin vastaaviin tiloihin jotka edellyttävät laajaa basson kuuluvuutta.

Saatavuus
Varastossa

Pyydä tarjous tuotteesta: Community VERIS 212S subwoofer

Valmistajan infoteksti

Amerikkalaisen Communityn hengästyttävän monipuolinen kaiutinvalikoima tuntuu kattavan oikeastaan kaiken stadionluokan jättimäisistä ripustuksista hienostuneen huomaamattomiin asennuskaiuttimiin.

Ulkokäyttöön Communityltä löytyvät kosteutta ja jopa myrskytuulia risteilyaluksen kannella kestävät ratkaisut, kuten EN54-sertifioidut kuulutusjärjestelmät sekä R- ja W-sarjat suurille ja pienille urheiluareenoille. C- ja D-sarjat tarjoavat kattavan valikoiman seinä-, katto- ja riippukaiuttimia julkisten sisätilojen kiinteisiin asennuksiin.

Sirosti muotoillusta E-sarjasta puolestaan löytyy juuri sopivan mittainen pasiivinen pilarikaiutinratkaisu esimerkiksi kirkko- tai kokoussalin puhe- ja musiikkitoistoon, ja V- ja I-kaiutinjärjestelmät taas venyvät pienestä klubista suuren konsertin äänentoistoon.

Kaikki Communityn kaiutinperheet lupaavat luotettavaa toimintaa, pitkää käyttöikää ja korkealuokkaista soundia edullisin kokonaiskustannuksin. Community on vuodesta 2019 lähtien ollut osa Biamp Groupia.

Lisätietoja

Jorma Tikka

Jorma Tikka

Ilkka Hilden

Ilkka Hilden