Crestron HD-MD4X1-4K-E AV-valitsin

Tuotenumero N54338
Valmistaja Crestron
Mallinumero HD-MD4X1-4K-E
Valmistajan tuotenumero HD-MD4X1-4K-E

Automaattinen AV-valitsin 4 / 1

Pinta- asennettava 4K/60 HDMI- valitsin jossa on neljä sisäänmenoa ja edistynyt EDID- managerointi. Valitsee automaattisesti käytössä olevan sisäänmenon.

Valitsimen käyttämä QuickSwitch HD® Technology – nopeuttaa näyttöjen tunnistusta. Ohjaus onnistuu mainiosti Ethernet- verkon avulla natiivilla Crestron ohjauskoodilla.

Saatavuus
Kysy toimitusaika

Pyydä tarjous tuotteesta: Crestron HD-MD4X1-4K-E AV-valitsin

Artikkelit

Keva

Keva

Eläkelaitos Kevan nykyaikainen talo Helsingin Kaisaniemessä hohtaa arvokkuutta hyvin tehdyn remontin jälkeen. Talon seitsemäänkymmeneen neuvotteluhuoneeseen, auditorioon ja ravintolaan upposi suuri määrä tekniikkaa ja av-laitteita.

Lue lisää »

Asianajotoimisto White & Case

Asianajotoimisto White & Case

Kun kansainvälinen yritys päättää pistää av-kalustoa myöten koko irtaimistonsa uusiksi, tulee huomioon ottaa yhteiset, maailmanlaajuiset päätökset mutta myös paikalliset tarpeet ja erityispiirteet. Audico toimi Asianajotoimisto White & Case:n audiovisuaalisten ratkaisujen kumppanina uusien toimitilojen suunnittelussa, remontissa ja käyttöönotossa.

Lue lisää »

Valmistajan infoteksti

Crestronin ohjausjärjestelmävalikoima tarjoaa oikean vastauksen kaikkiin tarpeisiin, AV-järjestelmistä kansainvälisiin videoneuvotteluihin ja digital signageen.

Lisätietoja

Olli Karisalmi

Olli Karisalmi

Toni Hämäläinen

Toni Hämäläinen

Mikko Tenhunen

Mikko Tenhunen