Dedolight DBD8 läppärajaimet

Tuotenumero N21212
Valmistaja Dedolight
Mallinumero DBD8
Valmistajan tuotenumero DBD8

8-läppäinen rajain hallittuun valon rajaamiseen. Jokaisessa isossa läpässä kaksi kiinnityspistettä värikalvoille, pienet apuläpät estävät valon vuotoa epätoivottuihin suuntiin. Sopii käytettäväksi esi

merkiksi perinteisten DLH4-, DLHM4-300 ja DLH200D -valaisimien sekä DLED4-sarjan ledivalaisimien kanssa. Paino 119 g.

Saatavuus
Kysy toimitusaika
Hinta

Artikkelit

Keva

Keva

Eläkelaitos Kevan nykyaikainen talo Helsingin Kaisaniemessä hohtaa arvokkuutta hyvin tehdyn remontin jälkeen. Talon seitsemäänkymmeneen neuvotteluhuoneeseen, auditorioon ja ravintolaan upposi suuri määrä tekniikkaa ja av-laitteita.

Lue lisää »

Valmistajan infoteksti

Dedolight on oiva esimerkki tekijän tarpeesta syntyneestä ideasta ja sen ympärille kasvaneesta tuotemerkistä. Saksalainen elokuvantekijä Dedo Weigert kaipasi pientä, tehokasta, vähän virtaa kuluttavaa ja ennen kaikkea täydellisesti hallittavaa valonheitintä. Kun sellaisia ei ollut, hän rakensi sen itse – ja Dedolight oli syntynyt. 

Dedolight valmistaa kaikkein vaativimpiin tilanteisiin sopivia valonheittimiä, joiden yhteinen nimittäjä on täydellinen hallittavuus. Heittimien edistyksellinen optiikka ja rungon rakenne mahdollistavat hämmästyttävän laadukkaan valokeilan, jolla niin valokuvaaja, elokuvantekijä kuin museon valosuunnittelija pystyy valaisemaan hankalimmatkin kohteet ilman perinteisten valonlähteiden ongelmia. 

Lisätietoja

Juki Orpana

Juki Orpana