Dedolight DLED7-BI TURBO BI-COLOR kuvausvalonheitin

Tuotenumero N24364
Valmistaja Dedolight
Mallinumero DLED7-BI TURBO BI-COLOR
Valmistajan tuotenumero DLED7-BI

Jo klassikoksi käyneen DLED4-mallin rinnalle ja samaan runkoon tehty tuplasti enemmän valotehoa omaava DLED7-BI malli, jossa on 2 kpl 90W ledimoduleita. Erittäin tasainen valo kaikilla säätöalueilla. Ei vuotovaloa.

Avauskulma säädettävissä portaattomasti kätevällä säätörenkaalla välillä 6-60º. Vapaa käyttöasento, hiljainen aktiivijäähdytys, headin paino vain 1,3kg. Vaatii oman säädettävän virtalähteen (DT7-BI), jolla valotehoa ja värilämpötilaa voidaan säätää portaattomasti.

Lisävarusteena saatavana mm. läppärajaimet, projisointisovite eri linsseineen, veitsirajaimet, iirisrajain, gobopidike, gobolajitelma ja paljon muuta. Tähän valonheittimeen käyvät Dedon Classic-sarjan lisävarusteet.

Optiona DMX-ohjaus.

Saatavuus
Kysy toimitusaika
Hinta

Artikkelit

Keva

Keva

Eläkelaitos Kevan nykyaikainen talo Helsingin Kaisaniemessä hohtaa arvokkuutta hyvin tehdyn remontin jälkeen. Talon seitsemäänkymmeneen neuvotteluhuoneeseen, auditorioon ja ravintolaan upposi suuri määrä tekniikkaa ja av-laitteita.

Lue lisää »

Valmistajan infoteksti

Dedolight on oiva esimerkki tekijän tarpeesta syntyneestä ideasta ja sen ympärille kasvaneesta tuotemerkistä. Saksalainen elokuvantekijä Dedo Weigert kaipasi pientä, tehokasta, vähän virtaa kuluttavaa ja ennen kaikkea täydellisesti hallittavaa valonheitintä. Kun sellaisia ei ollut, hän rakensi sen itse – ja Dedolight oli syntynyt. 

Dedolight valmistaa kaikkein vaativimpiin tilanteisiin sopivia valonheittimiä, joiden yhteinen nimittäjä on täydellinen hallittavuus. Heittimien edistyksellinen optiikka ja rungon rakenne mahdollistavat hämmästyttävän laadukkaan valokeilan, jolla niin valokuvaaja, elokuvantekijä kuin museon valosuunnittelija pystyy valaisemaan hankalimmatkin kohteet ilman perinteisten valonlähteiden ongelmia. 

Lisätietoja

Juki Orpana

Juki Orpana