Dedolight DLPA5 soft box

Tuotenumero N19779
Valmistaja Dedolight
Mallinumero DLPA5
Valmistajan tuotenumero DSBOCT

Panaura 5 tarjoaa halkaisijaltaan huiman 150 cm diffuusorin, joka tuottaa kaunista, pehmeää kuvausvaloa esimerkiksi DLH400S-päivänvalo- ja DLH1000SPLUS-Tungsten -halogeenien rungon kanssa. Poi

kkeuksellisen litteänä (syvyys vain 40,5 cm) sopii erinomaisesti ahtaisiin tiloihin. Kuljetuskoossa 85 cm x 20 cm x 10 cm, paino 1,5 kg.

Saatavuus
Kysy toimitusaika
Hinta

Artikkelit

Keva

Keva

Eläkelaitos Kevan nykyaikainen talo Helsingin Kaisaniemessä hohtaa arvokkuutta hyvin tehdyn remontin jälkeen. Talon seitsemäänkymmeneen neuvotteluhuoneeseen, auditorioon ja ravintolaan upposi suuri määrä tekniikkaa ja av-laitteita.

Lue lisää »

Valmistajan infoteksti

Dedolight on oiva esimerkki tekijän tarpeesta syntyneestä ideasta ja sen ympärille kasvaneesta tuotemerkistä. Saksalainen elokuvantekijä Dedo Weigert kaipasi pientä, tehokasta, vähän virtaa kuluttavaa ja ennen kaikkea täydellisesti hallittavaa valonheitintä. Kun sellaisia ei ollut, hän rakensi sen itse – ja Dedolight oli syntynyt. 

Dedolight valmistaa kaikkein vaativimpiin tilanteisiin sopivia valonheittimiä, joiden yhteinen nimittäjä on täydellinen hallittavuus. Heittimien edistyksellinen optiikka ja rungon rakenne mahdollistavat hämmästyttävän laadukkaan valokeilan, jolla niin valokuvaaja, elokuvantekijä kuin museon valosuunnittelija pystyy valaisemaan hankalimmatkin kohteet ilman perinteisten valonlähteiden ongelmia. 

Lisätietoja

Juki Orpana

Juki Orpana