Dedolight LITEFLEX DAYLIGHT, TP-LF-D taipuisa Daylight LED-paneeli

Tuotenumero N64122
Valmistaja Dedolight
Mallinumero LITEFLEX DAYLIGHT, TP-LF-D
Valmistajan tuotenumero TP-LF-D

LiteFlex on taipuisa teksttilipohjainen ja tehokas Daylight-ledipaneli valaisin, jossa 256 lediä, 5600ºK, CRI 92-94, D-Tap kiinnitys. Kestävä rakenne. Jää taivutettuun muotoon. Käyttöjännite 12-20V DC mukana tulevalla verkkolaitteella tai eri akuilla. IP67

Teho 40W, 1823 lux @1m, paino 1,1kg

Saatavuus
Varastossa
Hinta

Artikkelit

Keva

Keva

Eläkelaitos Kevan nykyaikainen talo Helsingin Kaisaniemessä hohtaa arvokkuutta hyvin tehdyn remontin jälkeen. Talon seitsemäänkymmeneen neuvotteluhuoneeseen, auditorioon ja ravintolaan upposi suuri määrä tekniikkaa ja av-laitteita.

Lue lisää »

Valmistajan infoteksti

Dedolight on oiva esimerkki tekijän tarpeesta syntyneestä ideasta ja sen ympärille kasvaneesta tuotemerkistä. Saksalainen elokuvantekijä Dedo Weigert kaipasi pientä, tehokasta, vähän virtaa kuluttavaa ja ennen kaikkea täydellisesti hallittavaa valonheitintä. Kun sellaisia ei ollut, hän rakensi sen itse – ja Dedolight oli syntynyt. 

Dedolight valmistaa kaikkein vaativimpiin tilanteisiin sopivia valonheittimiä, joiden yhteinen nimittäjä on täydellinen hallittavuus. Heittimien edistyksellinen optiikka ja rungon rakenne mahdollistavat hämmästyttävän laadukkaan valokeilan, jolla niin valokuvaaja, elokuvantekijä kuin museon valosuunnittelija pystyy valaisemaan hankalimmatkin kohteet ilman perinteisten valonlähteiden ongelmia. 

Lisätietoja

Juki Orpana

Juki Orpana