Derksen PHOS 25 goboprojektori, musta

Tuotenumero N59540
Valmistaja Derksen
Mallinumero PHOS 25
Valmistajan tuotenumero 20025120

Phos 25 goboprojektori on passivijäähdytetty ja siten äänetön (0dB). Tämä malli on suunniteltu sisäkäyttöön. Ledimodulin teho on 22W, mutta hyvän optiikkansa ansiosta sillä saadaan paljon valotehoa aikaiseksi (1800 lumen).

Lasigobon vaihto on helppoa ja onnistuu ilman työkaluja. Projisoitavat gobo-kuviot voivat olla musta-valkoisia tai värillisiä ja ns. tehdastekoisia tai custom-malleja. Heittimen kiinnitys esim. ruuveilla tasopintaan (seinä, katto tms.). Myös virtakiskomalleja saatavana.

Toimitus sisältää projektorin, virtajohdon schuko-pistotulpalla, ns. standardi-linssi (85mm) sekä gobopidikkeen. Lisävarusteena saatavana mm. eri optiikoita (laajakulmat ja teleet) sekä kääntöfiltterit (daylight => 3000ºK ja daylight => 4000ºK).

Väri: musta. Paino: 2,95kg. Tehonkulutus 25W. Paino: 2,95kg. Tehonkulutus 25W.

Saatavuus
Kysy toimitusaika
Hinta

Artikkelit

Leppävaarankäytävä

Leppävaarankäytävä

Leppävaarankäytävä on tärkeä ja vilkasliikenteinen asematunneli Espoossa. Se on juna-, linja-auto-, pyörä- ja jalankulkuliikenteen solmukohta, josta pääsee muun muassa suoraan Sellon kauppakeskukseen sekä Leppävaaran asemalle.

Lue lisää »

Valmistajan infoteksti

Saksalainen Derksen on vihkiytynyt arkkitehtuurivalaisun ja grafiikkaprojisoinnin nostamiseen aivan uudelle tasolle. Tuotteille ominaisia käyttöympäristöjä ovat myös korkean profiilin myymälä- ja näyttelytilat sekä museot, tapahtumat ja show-esitykset.

Derksenin järeiden grafiikkaprojektorien kantama ulottuu 60 metriin asti, ja goboilla saadaan tuotettua poikkeuksellisen terävää ja tarkkaa kuvaa, jonka voi eri optiikkavaihtoehdoilla projisoida valitulta etäisyydeltä halutun kokoisena.

Derksenin sisä- ja ulkokäyttöiset gobo-projektorit varmistavat brändin tai logon näkyvyyden tyylikkäimmällä mahdollisella tavalla, ja esimerkiksi yrityksen viesti menee perille nyt valon nopeudella – olipa projisoitava aihe mitä tahansa tekstistä fotorealistisiin kuviin.

Lisätietoja

Juki Orpana

Juki Orpana