Derksen PHOS 25 gobo-projektori, väri hopea

Tuotenumero N62889
Valmistaja Derksen
Mallinumero PHOS 25
Valmistajan tuotenumero 20025330

PHOS 25 Downlight on uppoasennettava LED-tekniikalla varustettu passiivijäähdytetty hiljainen (0 dBA) gobo-projektori. Teho 22W, 1800 lumen. Varustettu 85mm optiikalla, muut optiikat myydään erikseen.

Malli soveltuu vain sisäkäyttöön. Projektorin gobo voidaan vaihtaa ilman työkaluja. Lisävarusteena kääntöpeili. Projektoria on saatavilla myös mustana tai valkoisena.

Saatavuus
Kysy toimitusaika
Hinta

Artikkelit

Leppävaarankäytävä

Leppävaarankäytävä

Leppävaarankäytävä on tärkeä ja vilkasliikenteinen asematunneli Espoossa. Se on juna-, linja-auto-, pyörä- ja jalankulkuliikenteen solmukohta, josta pääsee muun muassa suoraan Sellon kauppakeskukseen sekä Leppävaaran asemalle.

Lue lisää »

Valmistajan infoteksti

Saksalainen Derksen on vihkiytynyt arkkitehtuurivalaisun ja grafiikkaprojisoinnin nostamiseen aivan uudelle tasolle. Tuotteille ominaisia käyttöympäristöjä ovat myös korkean profiilin myymälä- ja näyttelytilat sekä museot, tapahtumat ja show-esitykset.

Derksenin järeiden grafiikkaprojektorien kantama ulottuu 60 metriin asti, ja goboilla saadaan tuotettua poikkeuksellisen terävää ja tarkkaa kuvaa, jonka voi eri optiikkavaihtoehdoilla projisoida valitulta etäisyydeltä halutun kokoisena.

Derksenin sisä- ja ulkokäyttöiset gobo-projektorit varmistavat brändin tai logon näkyvyyden tyylikkäimmällä mahdollisella tavalla, ja esimerkiksi yrityksen viesti menee perille nyt valon nopeudella – olipa projisoitava aihe mitä tahansa tekstistä fotorealistisiin kuviin.

Lisätietoja

Juki Orpana

Juki Orpana