Nimikyltistään huolimatta Quantum 338 edustaa loogista jatkumoa DiGiCon SD-sarjan tiskeihin tutustuneille ääniammattilaisille, tosin monella tapaa edistyksellisemmässä muodossa – kiitos uuden Quantum-prosessorin. Kompaktin kokoisen konsoliuutuuden ytimessä sykkii SD7-lippulaivaan optiona saatavan Quantum 7:n tyyppinen järeän luokan rauta ja ohjelmisto – sisäänrakennettuna ja käyttövalmiina!

Uuden vuosikymmenen miksauskonsolien viimeisimpiä kehitysaskeleita esittelevä 128-kanavainen Quantum 338 on varustettu 64:llä Aux/Sub Group -bussilla ja 24 x 24 matriisilla – ja kaikki nämä täydellä kanavaprosessoinnilla.

Pakettiin sisältyvä Spice Rack tarjoaa natiivina plugarityyppisiä prosessoreita, joiden avulla mikseriin voi pystyttää kahdeksan inserttiefektin korkuisen virtuaalisen räkin, jonka rouheasta kattauksesta mainittakoon vaikkapa kiitosta kerännyt 6-alueinen monialuekompressori Chilli 6.

Lisää potkua efektipuolelle tuovat normaalin kanavaprosessoinnin rinnalla huikeat 36 Mustard-kanavaprosessointiketjua, joista jokainen sisältää kaksi etuvahvistinmallinnusta, 4-alueisen korjaimen, neljä tyylikästä kompressorimallia ja Gate/Duckerin.

Quantum 338:n ominaisuuksiin kuuluu myös uniikki Nodal Processing -toiminto kaikkiin busseihin, mikä antaa esimerkiksi monitorimiksaajalle mahdollisuuden käyttää jokaiselle Auxille täysin itsenäistä prosessointia.

True Solo helpottaa entisestään kasvavien kanavamäärien hallintaa tarjoamalla esimerkiksi kaikkien eri monitorimiksausten myötäkuuntelun yksi yhteen sellaisena kuin ne todellisuudessa esiintyjänkin korvissa kuuluvat.

Mikserin mallimerkinnän jälkiosa viittaa pöydän fyysisten moottoriliukujen määrään, joita on siis 38 kappaletta. Konsoliin on vakiona asennettu kolme tarkkaa 17-tuumaista kosketusnäyttöä, joiden kirkkaus ja kontrasti riittävät hienosti jopa auringonpaisteisiin päivävetoihin.

Ja liitäntöjä Quantum 338:ssa piisaa: kuusi MADI-porttia ja kaksi DMI-paikkaa, sekä UB-MADI äänityksiin ja toistoon 48 raidan leveydeltä 48 kilohertsin näytetaajuudella. Pöydässä on myös optio esimerkiksi kahteen Optocore-luuppiin, ja ulkoinen iPad-ohjauskin käy päinsä.

Quantum 338 on pakattu täyteen vakuuttavia ominaisuuksia, jotka tarjoavat äärimmäistä joustoa, nopeutta ja luotettavuutta kaikkiin miksaustilanteisiin ja -tarpeisiin – ensi kertaa tässä kokoluokassa.