Miksaajien supersuosikiksi noussut DiGiCo SD12 on päivittynyt uudelle tasolle. SD12 oli jo saapuessaan kokoaan isompi konsoli – ja nyt se on vieläkin isompi.

Uusi Firmware nostaa muun muassa mikserin kanavakapasiteettia aika mukavasti. Kovinkin kompaktista koostaan huolimatta SD12-tiskistä löytyy nyt 96 inputtia, 48 bussia, 12 x 8 -matriisi täydellä prosessoinnilla sekä 12 sisäänrakennettua efektilaitetta.

Päivityksen myötä SD-mikseriperheen juniori tarjoaa ennenkuulumatonta käyttömukavuutta mitä moninaisimpiin käyttötarpeisiin, keulasta monitoreihin ja teattereista kiertueille.

SD5:n ja SD7:n valio-ominaisuuksia kukkaroystävällisesti paketoituna tarjoilevaan SD12:een kuuluu muun muassa kaksi 15-tuumaista kosketusnäyttöä, jotka tarjoavat 24 kanavan näkymän kertavilkaisulla. Plussaa on myös muiden SD-mallien kanssa yhtenevä käyttöpinta, ja Show-tiedostotkin ovat yhteensopivia aiempien SD-pöytien kanssa.

Takapaneelin monipuolisista liitynnöistä mainittakoon analogi- ja AES-lähtöjen ja -tulojen lisäksi kaksi kiinteää MADI-porttia sekä kaksi DMI-paikkaa esimerkiksi Waves- tai Dante-kortteja varten. Tarjolla on myös slotit kiinteään Optocore-kytkentään sekä sisäänrakennettu UB MADI -liityntä.

Viimeistään nyt on aika tsekata omin käsin SD12 ja hämmästyä siitä, mitä kaikkea konepellin alle on piilotettu!