dot2, MA Lightingin uusin tulokas, on suunniteltu pieniin ja keskisuuriin tuotantoihin. dot2 on erittäin helppokäyttöinen tarjoten lähes kaikki ammattilaisen tarvitsemat toiminnot.

Nopea pystytys, vain Patch & Go, ja valaistusjärjestelmäsi on käyttövalmis. Store Look -toiminto takaa valotilanteen tallentumisen juuri niin kuin on tarkoitettukin. dot2 on yhteensopiva lähes kaikkien teattereiden, kiertueiden, yritysten, television ja koulujen valaistusjärjestelmien kanssa.

dot2 on kuin rakennettu kiertueille - kompakti, kestävä ja huomattavan kevyt. Ohjausjärjestelmä mukautuu jokaisen käyttäjän tarpeisiin, tarjoaa vaistonvaraisesti pääsyn edistyneempiin toimintoihin ja sisältää luonnollisesti sisäänrakennetun käyttöavun pikaohjeen avulla.

Meiltä saat kahdessa tunnissa opastuksen dot2 saloihin! Käy myös tutustumassa opetusvideoihin, ilmaiseen dot2 on PC ohjelmaan ja dot2 3D visualisointiohjelmaan osoitteessa www.ma-dot2.com/fi

"Meillä valopöydän käytettävyys ja helppous on avainasemassa. Jokaisen vierailevan valosuunnittelijan on koettava tiskin omakseen ensimmäisestä työpäivästä lähtien. Olimme periaatteessa päätyneet GrandMA:n on PC-Command Wingiin pitkän harkinnan jälkeen. Mutta puolitoista tuntia dot2:sen parissa sai minut vakuuttuneeksi että tämä on se tiski mitä olemme hakeneet. Yhtä helposti omaksuttavaa käyttöliittymää tuskin markkinoilta löytyy, varsinkin kun ottaa huomioon mihin kaikkeen tiski pystyy. Kun hankinta pitää tehdä harkiten ja tulevaisuutta ajatellen, dot2 on ehdottomasti investointi joka kannattaa."

Nicke Weissenberg, Teater Viirus

”Valitsimme dot2-kontrollerin ensisijaisesti sen helppokäyttöisyyden vuoksi. Valolaitteistomme käyttäjäkokemuksen parannuttua simppelin graafisen käyttöliittymän ja selkeiden kosketusnäyttöjen ansiosta, myös opiskelijoidemme kynnys tutustua teatteritekniikkaan madaltui. Käytön itsenäinen opiskelu on dot2:n parissa mukavaa kattavien ja selkeiden ohjeiden tuella. Kaiken kaikkiaan kontrollerin käyttö koetaan meillä erittäin mielekkääksi ja palkitsevaksi – tämän kanssa ei sormi mene suuhun!”

 Juho Taipale, Riihimäen Nuorisoteatteri ry

"Valo- sekä videosuunnittelijana arvostan dot2 valopöydän helposti lähestyttävää käyttöliittymää. Juuri tämä helppous ja nopeus antaa enemmän aikaa suunnitteluprosessille enkä ole vielä törmännyt ongelmaan, jota en olisi dot2:lla pystynyt ratkaisemaan. Käytössäni on n. 40 liikkuvaa heitintä ja mediaserveri, joita kontrolloin kahdella dot2:lla (XL-F ja Core) ja homma toimii kuin unelma."

Ville Mäkelä, Ryhmäteatteri

"KOM-teatteriin haettiin suorituskykyistä ja selkeän käyttöliittymän omaavaa valopöytää, joka olisi fyysisesti pienikokoinen ja kevytrakenteinen. MA dot.2 täytti nämä kriteerit erinomaisesti. Mediaserverin käyttäminen valopöydän kanssa on helppoa ja reaaliaikainen backup pyörii dot.2 Node 4:n ja dot.2 onPC -softan avulla. Olen ollut hankintaan erittäin tyytyväinen."

Tomi Suovankoski, KOM-teatteri