Elation ARENA PAR ZOOM LED PAR RGBW_ Demo

Tuotenumero N19754_demo
Valmistaja Elation
Mallinumero ARENA PAR ZOOM
Valmistajan tuotenumero 1236100101_demo

Arena PAR Zoom on varustettu 19x 10W RGBW LEDillä. Motorisoitu zoom 10°-60°, säädettävä värilämpötila 3,200K - 7,200K, FlickerFree kameroille, DMX, RDM, XLR 5 sisään ja ulos, powerCON sisään sekä ulos. Tuplaripustussanka toimii myös lattiajalustana. Mitat: pituus 324 mm, leveys 276 mm, korkeus 368 mm, paino 7,2 kg

Saatavuus
Varastossa
Hinta

Artikkelit

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu (LAMK) sai uuden kampuksen, kun sen viidelle tuhannelle opiskelijalle rakennettiin tuliterät tilat Iskun entiseen huonekalutehtaaseen Mukkulaan.

Lue lisää »

Valmistajan infoteksti

Oli kyseessä maailman suurin risteilyalus, Las Vegasin trendikkäin yökerho tai koulun auditorio, Elation Lightingin valotuotteet istuvat minne vain, missä halutaan laadukasta valoa! Los Angelesissa vuonna 2002 perustettu Elation sai alkunsa valoalan veteraanien halusta luoda yritys, jonka kautta voidaan toteuttaa kaikki visiot pienestä suureen aikataulussa ja kustannustehokkaasti. Verrattain nopeassa ajassa yhtiöstä on tullut globaal itoimija, joka on mukana alan tiiviissä kehityksessä. Evolutionilla on ollut osaamisensa pelissä mm. huikeita värimaailmoja tuottavan TriColor™ LED-teknologian sekä EPV-sarjan LED-videopaneelien kehityksessä. Elation on elämysteknologian omistautunut taitaja.