Elation ARTISTE DAVINCI LED liikkuva spottikone CMY

Tuotenumero N64355
Valmistaja Elation
Mallinumero ARTISTE DAVINCI
Valmistajan tuotenumero 1237000186

Artiste DaVinci (incl. Foam Inlay) LED moving head spottikone on varustettu 270W kylmällä 8000K valkoisella LEDillä. Se tuottaa häikäisevät 12,000 lumenia. Laaja 6° - 48° zoom, CMY värimiksaus ja lineaarinen CTO värikorjaus, 7 dichroid väriä + Half Minus Green ja valkoinen, 6 pyörivää ja 9 kiinteää vaihdettavaa goboa, pyörivä prisma, frosti, täysi 360 asteen kaksisuuntainen animaatiopyörä.

Iris, focus ja auto-focus, vaihdettavat himmenninkurvit, nopea suljin ja strobo, DMX, RDM, Art-NET ja sACN protokollien tuki, Elationin E-FLY langaton DMX vastaanotin.

5pin XLR, RJ45 etherCON, powerCON TRUE1 sisään/ulos liitännät, täysvärinen menunäyttö kuudella napilla, akkuvarmistus näyttövirralle, säädettävä LED virkistystaajuus välkkymättömään toimintaan TV- ja filmikäytössä.

Mitat: 416 mm x 284 mm x 645 mm. Paino: 25,4kg

Saatavuus
Kysy toimitusaika
Hinta

Artikkelit

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu (LAMK) sai uuden kampuksen, kun sen viidelle tuhannelle opiskelijalle rakennettiin tuliterät tilat Iskun entiseen huonekalutehtaaseen Mukkulaan.

Lue lisää »

Sofia Future Farm

Sofia Future Farm

Ohjattuja päiväunia, lähiruokaa, yhteisövoimaa, hyvää teetä ja inspiroivia konsertteja. Näistä aineksista muodostuu luovan työn ja hyvän elämän yhdistävä resepti á la Sofia Future Farm.

Lue lisää »

Valmistajan infoteksti

Oli kyseessä maailman suurin risteilyalus, Las Vegasin trendikkäin yökerho tai koulun auditorio, Elation Lightingin valotuotteet istuvat minne vain, missä halutaan laadukasta valoa! Los Angelesissa vuonna 2002 perustettu Elation sai alkunsa valoalan veteraanien halusta luoda yritys, jonka kautta voidaan toteuttaa kaikki visiot pienestä suureen aikataulussa ja kustannustehokkaasti. Verrattain nopeassa ajassa yhtiöstä on tullut globaal itoimija, joka on mukana alan tiiviissä kehityksessä. Evolutionilla on ollut osaamisensa pelissä mm. huikeita värimaailmoja tuottavan TriColor™ LED-teknologian sekä EPV-sarjan LED-videopaneelien kehityksessä. Elation on elämysteknologian omistautunut taitaja.

Lisätietoja

Pikku-Markku Tuominen

Pikku-Markku Tuominen