Elation ARTISTE PICASSO LED liikkuva spottikone veitsillä CMY

Tuotenumero N63823
Valmistaja Elation
Mallinumero ARTISTE PICASSO
Valmistajan tuotenumero 1237000179

Artiste Picasso LED moving head -spottikone on varustettu 620W kylmällä 6800K valkoisella LEDillä. Se tuottaa häikäisevät 23,000 lumenia. Laaja 7° - 55° zoom, CMY värimiksaus ja lineaarinen CTO värikorjaus, CRI 87, 7 dichroid väriä + Minus Green ja valkoinen, 7 pyörivää ja 7 kiinteää vaihdettavaa goboa, pyörivä prisma, 2 x frosti, täysi 360 asteen kaksisuuntainen animaatiopyörä. Iiris, focus, vaihdettavat himmenninkurvit, nopea suljin ja strobo, DMX, RDM, Art-NET ja sACN protokollien tuki, Elationin E-FLY langaton DMX vastaanotin. 5pin XLR, RJ45 etherCON, powerCON TRUE1 sisään/ulos liitännät, täysvärinen menunäyttö kuudella napilla, akkuvarmistus näyttövirralle, säädettävä LED virkistystaajuus välkkymättömään toimintaan TV- ja filmikäytössä. Mitat: 457 mm x 334 mm x 758 mm. Paino: 38,1 kg.

Saatavuus
Kysy toimitusaika
Hinta

Artikkelit

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu (LAMK) sai uuden kampuksen, kun sen viidelle tuhannelle opiskelijalle rakennettiin tuliterät tilat Iskun entiseen huonekalutehtaaseen Mukkulaan.

Lue lisää »

Sofia Future Farm

Sofia Future Farm

Ohjattuja päiväunia, lähiruokaa, yhteisövoimaa, hyvää teetä ja inspiroivia konsertteja. Näistä aineksista muodostuu luovan työn ja hyvän elämän yhdistävä resepti á la Sofia Future Farm.

Lue lisää »

Valmistajan infoteksti

Oli kyseessä maailman suurin risteilyalus, Las Vegasin trendikkäin yökerho tai koulun auditorio, Elation Lightingin valotuotteet istuvat minne vain, missä halutaan laadukasta valoa! Los Angelesissa vuonna 2002 perustettu Elation sai alkunsa valoalan veteraanien halusta luoda yritys, jonka kautta voidaan toteuttaa kaikki visiot pienestä suureen aikataulussa ja kustannustehokkaasti. Verrattain nopeassa ajassa yhtiöstä on tullut globaal itoimija, joka on mukana alan tiiviissä kehityksessä. Evolutionilla on ollut osaamisensa pelissä mm. huikeita värimaailmoja tuottavan TriColor™ LED-teknologian sekä EPV-sarjan LED-videopaneelien kehityksessä. Elation on elämysteknologian omistautunut taitaja.

Lisätietoja

Pikku-Markku Tuominen

Pikku-Markku Tuominen