Elation CUEPIX 16IP LED matriisi blinder

Tuotenumero N68810
Valmistaja Elation
Mallinumero CUEPIX 16IP
Valmistajan tuotenumero 1236300085

Cuepix 16IP on tehokas 4x4 LED matriisi blinder, joka on IP65 luokiteltu. Se on varustettu 16 x 30W RGBA LEDillä ja 6,400 Lumenin valoteholla. Jokainen Ledi on ohjattavissa erikseen. Avauskulma 62°, vaihdettavat himmenninkurvit, nopea suljin ja strobo, välkkymätön kameroille ja TV tuotannoille. DMX, RDM, Art-NET, sACN ja Kling-NET protokollien tuki. IP65 5pin XLR in/out, IP65 RJ45 etherCON, Power Twist TR1 Power In/out, menunäyttö neljällä napilla.

Mitat: 440 mm x 440 mm x 206 mm. Paino: 15 kg. Takuu 5 vuotta.

Saatavuus
Kysy toimitusaika
Hinta

Artikkelit

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu (LAMK) sai uuden kampuksen, kun sen viidelle tuhannelle opiskelijalle rakennettiin tuliterät tilat Iskun entiseen huonekalutehtaaseen Mukkulaan.

Lue lisää »

Sofia Future Farm

Sofia Future Farm

Ohjattuja päiväunia, lähiruokaa, yhteisövoimaa, hyvää teetä ja inspiroivia konsertteja. Näistä aineksista muodostuu luovan työn ja hyvän elämän yhdistävä resepti á la Sofia Future Farm.

Lue lisää »

Valmistajan infoteksti

Oli kyseessä maailman suurin risteilyalus, Las Vegasin trendikkäin yökerho tai koulun auditorio, Elation Lightingin valotuotteet istuvat minne vain, missä halutaan laadukasta valoa! Los Angelesissa vuonna 2002 perustettu Elation sai alkunsa valoalan veteraanien halusta luoda yritys, jonka kautta voidaan toteuttaa kaikki visiot pienestä suureen aikataulussa ja kustannustehokkaasti. Verrattain nopeassa ajassa yhtiöstä on tullut globaal itoimija, joka on mukana alan tiiviissä kehityksessä. Evolutionilla on ollut osaamisensa pelissä mm. huikeita värimaailmoja tuottavan TriColor™ LED-teknologian sekä EPV-sarjan LED-videopaneelien kehityksessä. Elation on elämysteknologian omistautunut taitaja.

Lisätietoja

Pikku-Markku Tuominen

Pikku-Markku Tuominen