Elation CW PROFILE HP (NO LENS) LED-profiili

Tuotenumero N61953
Valmistaja Elation
Mallinumero CW PROFILE HP (NO LENS)
Valmistajan tuotenumero 1236100135

ColdWhite profiiliheitin varustettuna 130W LEDillä, 5600K, >90CRI, 11000+ lumenia. Vastaa teholtaan noin 575W kaasupurkauslamppua. HUOM! vaihdettavat 19°, 26°, 36° ja 50° linssit ja gobopidin myydään erikseen. Neljä rajausveistä, DMX-ohjattu himmennys ja vaihdettavat himmennyskäyrät, RDM (Remote Device Management), FlickerFree kameroille, DMX 5-XLR sisään ja ulos, powerCON sisään ja ulos, mitat 618 x 310 x 398 mm, paino 9,5 kg.

Saatavuus
Kysy toimitusaika
Hinta

Artikkelit

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu (LAMK) sai uuden kampuksen, kun sen viidelle tuhannelle opiskelijalle rakennettiin tuliterät tilat Iskun entiseen huonekalutehtaaseen Mukkulaan.

Lue lisää »

Sofia Future Farm

Sofia Future Farm

Ohjattuja päiväunia, lähiruokaa, yhteisövoimaa, hyvää teetä ja inspiroivia konsertteja. Näistä aineksista muodostuu luovan työn ja hyvän elämän yhdistävä resepti á la Sofia Future Farm.

Lue lisää »

Valmistajan infoteksti

Oli kyseessä maailman suurin risteilyalus, Las Vegasin trendikkäin yökerho tai koulun auditorio, Elation Lightingin valotuotteet istuvat minne vain, missä halutaan laadukasta valoa! Los Angelesissa vuonna 2002 perustettu Elation sai alkunsa valoalan veteraanien halusta luoda yritys, jonka kautta voidaan toteuttaa kaikki visiot pienestä suureen aikataulussa ja kustannustehokkaasti. Verrattain nopeassa ajassa yhtiöstä on tullut globaal itoimija, joka on mukana alan tiiviissä kehityksessä. Evolutionilla on ollut osaamisensa pelissä mm. huikeita värimaailmoja tuottavan TriColor™ LED-teknologian sekä EPV-sarjan LED-videopaneelien kehityksessä. Elation on elämysteknologian omistautunut taitaja.

Lisätietoja

Pikku-Markku Tuominen

Pikku-Markku Tuominen