Elation FUZE PAR Z120 IP LED pesuri RGBW IP65

Tuotenumero N59466
Valmistaja Elation
Mallinumero FUZE PAR Z120 IP
Valmistajan tuotenumero 1236100131

Fuze Par Z120 IP LED on ulkokäyttöön tarkoitettu PAR heitin varustettuna 120W RGBW COB LEDillä ja 7°-55° moottoroidulla Zoomilla. Säädettävällä 2700K-8000K valkoisella värilämpötilalla. Läppärajaimet ja värikalvokehys sisältyy hintaan. Välkkymätön kameroille, DMX-ohjaus, RDM. Mitat 284,7 x 356,8 x 359,2 mm, paino 8,6 kg. Saatavilla myös Fuze Par Z60IP -versio.

Saatavuus
Kysy toimitusaika
Hinta

Artikkelit

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu (LAMK) sai uuden kampuksen, kun sen viidelle tuhannelle opiskelijalle rakennettiin tuliterät tilat Iskun entiseen huonekalutehtaaseen Mukkulaan.

Lue lisää »

Sofia Future Farm

Sofia Future Farm

Ohjattuja päiväunia, lähiruokaa, yhteisövoimaa, hyvää teetä ja inspiroivia konsertteja. Näistä aineksista muodostuu luovan työn ja hyvän elämän yhdistävä resepti á la Sofia Future Farm.

Lue lisää »

Valmistajan infoteksti

Oli kyseessä maailman suurin risteilyalus, Las Vegasin trendikkäin yökerho tai koulun auditorio, Elation Lightingin valotuotteet istuvat minne vain, missä halutaan laadukasta valoa! Los Angelesissa vuonna 2002 perustettu Elation sai alkunsa valoalan veteraanien halusta luoda yritys, jonka kautta voidaan toteuttaa kaikki visiot pienestä suureen aikataulussa ja kustannustehokkaasti. Verrattain nopeassa ajassa yhtiöstä on tullut globaal itoimija, joka on mukana alan tiiviissä kehityksessä. Evolutionilla on ollut osaamisensa pelissä mm. huikeita värimaailmoja tuottavan TriColor™ LED-teknologian sekä EPV-sarjan LED-videopaneelien kehityksessä. Elation on elämysteknologian omistautunut taitaja.

Lisätietoja

Pikku-Markku Tuominen

Pikku-Markku Tuominen