Elation KL FRESNEL 8 350W LED Fresnel 3000K OUTLET

Tuotenumero N63453_OUTLET
Valmistaja Elation
Mallinumero KL FRESNEL 8 350W
Valmistajan tuotenumero 1236100167_OUTLET

KL Fresnel 8 on 350W lämpimällä 3000K LEDillä varustettu Fresnel. 11° - 68° Manuaalinen Zoom. Flicker free kameroille. Hiljainen jäähdytys.

Manuaalinen ja DMX ohjaus. DMX 3 / 5 pin XLR- in ja out. powerCON TRUE1 in/out. USB liitin ohjelmistopäivitystä varten. RDM.

Kahdeksan lehtiset läppärajaimet ja kalvokehys sisältyy toimitukseen.

Mitat: 410 mm x 326 mm x 456 mm. Paino: 12,7 kg

Poistomyyntituote, josta voit kysyä enemmän palvelukeskuksestamme 020 747 9341
Saatavuus
Varastossa
Hinta

Artikkelit

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu (LAMK) sai uuden kampuksen, kun sen viidelle tuhannelle opiskelijalle rakennettiin tuliterät tilat Iskun entiseen huonekalutehtaaseen Mukkulaan.

Lue lisää »

Sofia Future Farm

Sofia Future Farm

Ohjattuja päiväunia, lähiruokaa, yhteisövoimaa, hyvää teetä ja inspiroivia konsertteja. Näistä aineksista muodostuu luovan työn ja hyvän elämän yhdistävä resepti á la Sofia Future Farm.

Lue lisää »

Valmistajan infoteksti

Oli kyseessä maailman suurin risteilyalus, Las Vegasin trendikkäin yökerho tai koulun auditorio, Elation Lightingin valotuotteet istuvat minne vain, missä halutaan laadukasta valoa! Los Angelesissa vuonna 2002 perustettu Elation sai alkunsa valoalan veteraanien halusta luoda yritys, jonka kautta voidaan toteuttaa kaikki visiot pienestä suureen aikataulussa ja kustannustehokkaasti. Verrattain nopeassa ajassa yhtiöstä on tullut globaal itoimija, joka on mukana alan tiiviissä kehityksessä. Evolutionilla on ollut osaamisensa pelissä mm. huikeita värimaailmoja tuottavan TriColor™ LED-teknologian sekä EPV-sarjan LED-videopaneelien kehityksessä. Elation on elämysteknologian omistautunut taitaja.