Elation SATURA PROFILE LED liikkuva spottikone veitsillä CMY

Tuotenumero N45918
Valmistaja Elation
Mallinumero SATURA PROFILE
Valmistajan tuotenumero 1237000118

Satura Profile Moving Head spottikone on varustettu 440W kylmällä 6500K valkoisella LEDillä. CRI >85. Valoteho on 20 000 lumenia, zoom alue 11° - 38°, CMY-värisekoitus ja CTO värikorjaus, 7 värillistä dichroic-väriä, 6 pyörivää vaihdettavaa lasista goboa ja 7 staattista metallista goboa. Varustettu veitsillä, 3-facet pyörivällä prismalla, frostilla, iiriksellä. DMX-ohjaus, RDM, KlingNET™ ja Art-NET tuki, 5-napainen XRL, RJ45.

Saatavuus
Kysy toimitusaika
Hinta

Artikkelit

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu (LAMK) sai uuden kampuksen, kun sen viidelle tuhannelle opiskelijalle rakennettiin tuliterät tilat Iskun entiseen huonekalutehtaaseen Mukkulaan.

Lue lisää »

Sofia Future Farm

Sofia Future Farm

Ohjattuja päiväunia, lähiruokaa, yhteisövoimaa, hyvää teetä ja inspiroivia konsertteja. Näistä aineksista muodostuu luovan työn ja hyvän elämän yhdistävä resepti á la Sofia Future Farm.

Lue lisää »

Valmistajan infoteksti

Oli kyseessä maailman suurin risteilyalus, Las Vegasin trendikkäin yökerho tai koulun auditorio, Elation Lightingin valotuotteet istuvat minne vain, missä halutaan laadukasta valoa! Los Angelesissa vuonna 2002 perustettu Elation sai alkunsa valoalan veteraanien halusta luoda yritys, jonka kautta voidaan toteuttaa kaikki visiot pienestä suureen aikataulussa ja kustannustehokkaasti. Verrattain nopeassa ajassa yhtiöstä on tullut globaal itoimija, joka on mukana alan tiiviissä kehityksessä. Evolutionilla on ollut osaamisensa pelissä mm. huikeita värimaailmoja tuottavan TriColor™ LED-teknologian sekä EPV-sarjan LED-videopaneelien kehityksessä. Elation on elämysteknologian omistautunut taitaja.

Lisätietoja

Pikku-Markku Tuominen

Pikku-Markku Tuominen