Globaalissa ja modernissa yritysmaailmassa etäneuvottelut ovat tärkeässä asemassa – kokoukseen osallistuvan sijainnilla ei ole enää väliä, sillä tieto- ja viestintätekniikkaa hyödyntämällä neuvottelutilanteita voidaan toteuttaa ajasta ja paikasta riippumatta. Etäneuvottelutekniikka mahdollistaa kuvan ja äänen välittymisen paikasta toiseen, jolloin tilanne on melkein yhtä autenttinen kuin kasvokkain käyty keskustelu. Onnistuneeseen etäneuvotteluun tarvitaan kuitenkin soveltuvaa ja toimivaa tekniikkaa sekä rauhallinen ympäristö.

Kollaboratiivisessa etäneuvotteluhuoneessa on huomioitu niin viihtyvyys kuin tekniikka. Nykyiset tekniset ratkaisut saadaan melkein poikkeuksetta integroitua suoraan kalusteeseen, jolloin lopputulos on toimiva ja siisti. Etäneuvotteluhuone kannattaa suunnitella yrityksen tarpeisiin sopivaksi. Audicon yrityksille ja yhteisölle tarkoitetut etäneuvotteluhuoneet tarjoavat laadukkaat teknologiat ja tyylikkäät ratkaisut.

Tutustu etäneuvotteluratkaisuihin ja kartoita tarpeesi Audicon kyselyn avulla. Kysely toimii tarjouspyyntönä, jolloin myyjämme laskee sinulle tarjouksen.