Extron Electronics DTP T EU 232 DTP-lähetin OUTLET

Tuotenumero N19006_OUTLET
Valmistaja Extron Electronics
Mallinumero DTP T EU 232
Valmistajan tuotenumero 60-1439-12_OUTLET

Extron DTP T EU 232 on kompakti, kahden sisääntulon lähetin HDMI, analogisen videon, ja audion lähetykseen 70 metriin saakka suojatun CATx kaapelin kautta Extron DTP-tuotteille. Lähetin on yhteensopiva standardin kahden kytkimen EU-tyypin kytkintälaatikoiden kanssa helppoon asennukseen seinäasennus ympäristöissä. Siinä on HDMI ja VGA sisääntulot, molemmat itsenäisillä stereoliitännöillä. DTP T EU 232 tukee videosignaaleja 1920x1200 resoluutioon asti, sisältäen 1080p/60 ja 2K. Siinä on analoginen stereoäänen upotus, EDID Minder®, automaattinen kytkentä sisääntulojen välillä, virran etäsyöttö mahdollisuus CATx-kaapelin kautta (remote power capability), ja kaksisuuntainen RS-232 ja IR-läpiviennin kautta AV-laitteen etähallinta. Seinäasennettava rakenne mahdollistaa tuloliitäntöjen sijoittamisen tarkasti juuri sinne mihin niitä tarvitaan.

Outlet-tuotteet (3 kpl).
Poistomyyntituote, josta voit kysyä enemmän palvelukeskuksestamme 020 747 9341
Saatavuus
Varastossa
Hinta

Valmistajan infoteksti

Kalifornialainen Extron edustaa signaalinsiirron ja -hallinnan kehityksen kärkeä. Yrityksen videokytkimet ja -matriisit sekä pitkiin siirtomatkoihin erikoistuneet kuituoptiset tuotteet ovat keränneet asennuksissa kiitosta. 

Extronin AV-järjestelmätuotteiden saumattoman integraation turvin on nopeata, turvallista ja kustannustehokasta toteuttaa eri tyyppisiä esitysjärjestelmiä monenlaisiin tiloihin, sillä valikoimista löytyvät niin audion ja videon liitäntäyksiköt, matriisit ja kytkimet kuin jakovahvistimet, videoskaalaimet ja muuntimet. Kattavaan tuotepalettiin kuuluvat yhtä lailla signaalinkäsittely- ja häiriönpoistolaitteet, ip-ohjausmoduulit ja korkearesoluutiokaapelit – langatonta tablettiohjaustakaan unohtamatta!

Extronilta saat luonnollisesti myös kaikki vaadittavat asennustarvikkeet liitinrasioista uppoasenteisiin liitinpaneelikaivoihin.

Lisätietoja

Toni Hämäläinen

Toni Hämäläinen