Extron Electronics DTP T DP 4K 230 lähetin OUTLET

Tuotenumero N22963_OUTLET
Valmistaja Extron Electronics
Mallinumero DTP T DP 4K 230
Valmistajan tuotenumero 60-1076-12_OUTLET

Extron DTP T DP 4K 230 on lähetin, joka lähettää DisplayPort-, audio- ja kaksisuuntaisia RS-232- ja IR-signaaleja jopa 70 metrin päähän suojatulle CATx-kaapelille Extron DTP® yhteensopiville tuotteille.

Se tukee videosignaaleja 4K:n tarkkuuden asti, mukaan lukien 2560x1600.

Poistomyyntituote, josta voit kysyä enemmän palvelukeskuksestamme 020 747 9341
Saatavuus
Varastossa
Hinta

Valmistajan infoteksti

Kalifornialainen Extron edustaa signaalinsiirron ja -hallinnan kehityksen kärkeä. Yrityksen videokytkimet ja -matriisit sekä pitkiin siirtomatkoihin erikoistuneet kuituoptiset tuotteet ovat keränneet asennuksissa kiitosta. 

Extronin AV-järjestelmätuotteiden saumattoman integraation turvin on nopeata, turvallista ja kustannustehokasta toteuttaa eri tyyppisiä esitysjärjestelmiä monenlaisiin tiloihin, sillä valikoimista löytyvät niin audion ja videon liitäntäyksiköt, matriisit ja kytkimet kuin jakovahvistimet, videoskaalaimet ja muuntimet. Kattavaan tuotepalettiin kuuluvat yhtä lailla signaalinkäsittely- ja häiriönpoistolaitteet, ip-ohjausmoduulit ja korkearesoluutiokaapelit – langatonta tablettiohjaustakaan unohtamatta!

Extronilta saat luonnollisesti myös kaikki vaadittavat asennustarvikkeet liitinrasioista uppoasenteisiin liitinpaneelikaivoihin.

Lisätietoja

Toni Hämäläinen

Toni Hämäläinen