Extron Electronics DVI DA8 PLUS jakovahvistin OUTLET

Tuotenumero N30306_OUTLET
Valmistaja Extron Electronics
Mallinumero DVI DA8 PLUS
Valmistajan tuotenumero 60-933-21_OUTLET

Extron DVI DA8 Plus jakovahvistin. 1 DVI-D sisääntulo ja kahdeksan DVI-D ulostuloa. Yhteensopiva 1920x1200 resoluution asti, mukaan lukien HDTV 1080p / 60 ja 2K. EDID Minder® toiminto, joka ylläpitää jatkuvaa EDID-kommunikaatiota liitettyjen laitteiden kanssa ja varmistaa, että DVI-lähde käynnistyy kunnolla ja ylläpitää oikeaa videolähtöä. Jakovahvistimet varmistavat signaalin eheyden tasaamalla ja regeneroimalla tulevan signaalin.

Poistomyyntituote, josta voit kysyä enemmän palvelukeskuksestamme 020 747 9341
Saatavuus
Varastossa
Hinta

Valmistajan infoteksti

Kalifornialainen Extron edustaa signaalinsiirron ja -hallinnan kehityksen kärkeä. Yrityksen videokytkimet ja -matriisit sekä pitkiin siirtomatkoihin erikoistuneet kuituoptiset tuotteet ovat keränneet asennuksissa kiitosta. 

Extronin AV-järjestelmätuotteiden saumattoman integraation turvin on nopeata, turvallista ja kustannustehokasta toteuttaa eri tyyppisiä esitysjärjestelmiä monenlaisiin tiloihin, sillä valikoimista löytyvät niin audion ja videon liitäntäyksiköt, matriisit ja kytkimet kuin jakovahvistimet, videoskaalaimet ja muuntimet. Kattavaan tuotepalettiin kuuluvat yhtä lailla signaalinkäsittely- ja häiriönpoistolaitteet, ip-ohjausmoduulit ja korkearesoluutiokaapelit – langatonta tablettiohjaustakaan unohtamatta!

Extronilta saat luonnollisesti myös kaikki vaadittavat asennustarvikkeet liitinrasioista uppoasenteisiin liitinpaneelikaivoihin.

Lisätietoja

Toni Hämäläinen

Toni Hämäläinen