Extron Electronics CFG konfigurointikaapeli OUTLET

Tuotenumero N30739_OUTLET
Valmistaja Extron Electronics
Mallinumero CFG
Valmistajan tuotenumero 70-335-01_OUTLET

Extron CFG -kaapeli, 9-pinninen D-naaras 2,5 mm: n TRS-konfigurointikaapeliin, on suunniteltu käytettäväksi lukuisten Extron-tuotteiden kanssa. CFG-kaapeli mahdollistaa konfiguroinnin ja päivitykset helposti etulevyn "CONFIG" -portin avulla, kun tuotteet asennetaan pysyvästi.

Outlet-tuote, pussissa, ohje mukana.

Poistomyyntituote, josta voit kysyä enemmän palvelukeskuksestamme 020 747 9341
Saatavuus
Varastossa
Hinta

Valmistajan infoteksti

Kalifornialainen Extron edustaa signaalinsiirron ja -hallinnan kehityksen kärkeä. Yrityksen videokytkimet ja -matriisit sekä pitkiin siirtomatkoihin erikoistuneet kuituoptiset tuotteet ovat keränneet asennuksissa kiitosta. 

Extronin AV-järjestelmätuotteiden saumattoman integraation turvin on nopeata, turvallista ja kustannustehokasta toteuttaa eri tyyppisiä esitysjärjestelmiä monenlaisiin tiloihin, sillä valikoimista löytyvät niin audion ja videon liitäntäyksiköt, matriisit ja kytkimet kuin jakovahvistimet, videoskaalaimet ja muuntimet. Kattavaan tuotepalettiin kuuluvat yhtä lailla signaalinkäsittely- ja häiriönpoistolaitteet, ip-ohjausmoduulit ja korkearesoluutiokaapelit – langatonta tablettiohjaustakaan unohtamatta!

Extronilta saat luonnollisesti myös kaikki vaadittavat asennustarvikkeet liitinrasioista uppoasenteisiin liitinpaneelikaivoihin.

Lisätietoja

Toni Hämäläinen

Toni Hämäläinen