Extron Electronics MPS 601 mediakytkin OUTLET

Tuotenumero N18649_OUTLET
Valmistaja Extron Electronics
Mallinumero MPS 601
Valmistajan tuotenumero 60-1377-01_OUTLET

Extron MPS 601 on kuuden sisääntulon ja yhden ulostulon media kytkin digitaalisten ja analogisten lähtöjen reitittämiseen yhdelle näytölle. Siinä on neljä HDCP-yhteensopivaa HDMI sisääntuloa ja kaksi RGB video sisääntuloa analogisella stereo audiolla. RGB video ja analoginen audio ovat digitalisoitu ja kytketty HDMI ulostulon kautta. RGB sisääntulot tukevat resoluutioita 2K:n asti. HDMI sisään- ja ulostulot tukevat resoluutioita 4096x2160 30hz asti 4:4:4 ”chroma sampling”:lla ja datan siirtoa 10.2 Gps saakka. Kytkimessä on EDID Minder®.

Outlet-tuote (1 kpl), paketti avattu.

Poistomyyntituote, josta voit kysyä enemmän palvelukeskuksestamme 020 747 9340
Saatavuus
Varastossa
Hinta

Valmistajan infoteksti

Kalifornialainen Extron edustaa signaalinsiirron ja -hallinnan kehityksen kärkeä. Yrityksen videokytkimet ja -matriisit sekä pitkiin siirtomatkoihin erikoistuneet kuituoptiset tuotteet ovat keränneet asennuksissa kiitosta. 

Extronin AV-järjestelmätuotteiden saumattoman integraation turvin on nopeata, turvallista ja kustannustehokasta toteuttaa eri tyyppisiä esitysjärjestelmiä monenlaisiin tiloihin, sillä valikoimista löytyvät niin audion ja videon liitäntäyksiköt, matriisit ja kytkimet kuin jakovahvistimet, videoskaalaimet ja muuntimet. Kattavaan tuotepalettiin kuuluvat yhtä lailla signaalinkäsittely- ja häiriönpoistolaitteet, ip-ohjausmoduulit ja korkearesoluutiokaapelit – langatonta tablettiohjaustakaan unohtamatta!

Extronilta saat luonnollisesti myös kaikki vaadittavat asennustarvikkeet liitinrasioista uppoasenteisiin liitinpaneelikaivoihin.

Lisätietoja

Toni Hämäläinen

Toni Hämäläinen