Extron Electronics SI 26CT 8" kattokaiutinpari OUTLET

Tuotenumero N18654_OUTLET
Valmistaja Extron Electronics
Mallinumero SI 26CT 8"
Valmistajan tuotenumero 42-070-03_OUTLET

Extron SI 26CT on korkeatehoinen kaksisuuntainen kattokaiutin jossa on ”coaxial” kaksoisohjaimen rakenne, muuntaja ja 8’’ (20,3cm) metallinen takakansi. SI 26CT on ideaalinen asennuksiin kuten isoihin luokkahuoneisiin, ja luentosaleihin. 

Väri: valkoinen

Poistomyyntituote, josta voit kysyä enemmän palvelukeskuksestamme 020 747 9341
Saatavuus
Varastossa
Hinta

Valmistajan infoteksti

Kalifornialainen Extron edustaa signaalinsiirron ja -hallinnan kehityksen kärkeä. Yrityksen videokytkimet ja -matriisit sekä pitkiin siirtomatkoihin erikoistuneet kuituoptiset tuotteet ovat keränneet asennuksissa kiitosta. 

Extronin AV-järjestelmätuotteiden saumattoman integraation turvin on nopeata, turvallista ja kustannustehokasta toteuttaa eri tyyppisiä esitysjärjestelmiä monenlaisiin tiloihin, sillä valikoimista löytyvät niin audion ja videon liitäntäyksiköt, matriisit ja kytkimet kuin jakovahvistimet, videoskaalaimet ja muuntimet. Kattavaan tuotepalettiin kuuluvat yhtä lailla signaalinkäsittely- ja häiriönpoistolaitteet, ip-ohjausmoduulit ja korkearesoluutiokaapelit – langatonta tablettiohjaustakaan unohtamatta!

Extronilta saat luonnollisesti myös kaikki vaadittavat asennustarvikkeet liitinrasioista uppoasenteisiin liitinpaneelikaivoihin.

Lisätietoja

Toni Hämäläinen

Toni Hämäläinen