Genelec 4020CWM aktiivikaiutin, valkoinen

Tuotenumero N63947
Valmistaja Genelec
Mallinumero 4020CWM
Valmistajan tuotenumero 4020CWM-6

Genelec 4020C on pienikokoinen ja monipuolinen aktiivinen asennuskaiutin, joka soveltuu erilaisiin kohteisiin. Hallittu suuntaavuus ja kattavat säädöt sallivat kaiutinjärjestelmän asentamisen monentyyppisiin akustisiin ympäristöihin äänenlaadusta tinkimättä. 4020C-aktiivikaiuttimessa on laadukkaat kaiutinelementit, elementtikohtaiset tehovahvistimet, aktiiviset jakosuotimet ja yliohjauksen suojapiiri. 4020C on tarkoitettu käytettäväksi sisätiloissa. Siinä on Genelecin Intelligent Signal Sensing (ISS) -toiminto, joka kytkee kaiuttimen automaattisesti valmiustilaan, kun toisto on päättynyt.

ISS-toiminto on ErP 2013 -direktiivin mukainen.

SPL: 100 dB

Taajuusvaste: 56 Hz - 25 kHz (-6 dB)

Bassovahvistin 50 W ja diskanttivahvistin 50 W (molemmat D-luokkaa)

4" bassoelementti, ¾" metallikalottidiskanttielementti ja DCW™

3-napainen Euroblock-tuloliitäntä

Mitat: K 226 x L 151 x S 143 mm

Nettopaino: 3.1 kg

Väri: valkoinen

Saatavuus
Kysy toimitusaika

Pyydä tarjous tuotteesta: Genelec 4020CWM aktiivikaiutin, valkoinen

Artikkelit

Keva

Keva

Eläkelaitos Kevan nykyaikainen talo Helsingin Kaisaniemessä hohtaa arvokkuutta hyvin tehdyn remontin jälkeen. Talon seitsemäänkymmeneen neuvotteluhuoneeseen, auditorioon ja ravintolaan upposi suuri määrä tekniikkaa ja av-laitteita.

Lue lisää »

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu (LAMK) sai uuden kampuksen, kun sen viidelle tuhannelle opiskelijalle rakennettiin tuliterät tilat Iskun entiseen huonekalutehtaaseen Mukkulaan.

Lue lisää »

Sofia Future Farm

Sofia Future Farm

Ohjattuja päiväunia, lähiruokaa, yhteisövoimaa, hyvää teetä ja inspiroivia konsertteja. Näistä aineksista muodostuu luovan työn ja hyvän elämän yhdistävä resepti á la Sofia Future Farm.

Lue lisää »

Valmistajan infoteksti

Suomalainen Genelec Oy on perustamisestaan 1978 asti omistautunut parantamaan studioiden äänentoistoa. Genelec on ensimmäisenä yrityksenä maailmassa kehittänyt useita äänentoistolle tärkeitä teknologioita, joita käytetään nykyään studioiden tarkkailukaiuttimissa, esimerkkeinä DCW (Directivity Control Waveguide) -suuntain, aktiivikaiuttimen toteutus sisäänrakennetuilla päätevahvistimilla ja jakosuotimilla, kaiutinelementtien suojapiirit, kaiutinkohtaiset räätälöidyt taajuusvastesäätimet jne.

Genelec valmistaa studiotarkkailukaiuttimia ja on kansainvälisesti johtavassa asemassa tällä erikoistuneella sektorilla . Se on tulosta tiukasta sitoutumisesta tieteellisiin suunnitteluperiaatteisiin sekä tutkimus- että kehitystyössä. Ammattilaisten keskuudessa saatua kokemusta ja tietotaitoa hyödynnetään myös kotikäyttöön suunnatuissa malleissa, joiden suunnitteluperiaatteet noudattavat samaa tinkimätöntä laatua.

Lisätietoja

Ilkka Hilden

Ilkka Hilden