Helvar 503 AV-sovitin

Tuotenumero N66244
Valmistaja Helvar
Mallinumero 503
Valmistajan tuotenumero 503

HELVAR 503 AV-sovitin

- Sisääntulot: AV-järjestelmä

- Kaksisuuntainen sarjaliitäntä järjestelmän perusohjauskomennoille

- Toimintatilan LED-merkkivalo

- 4 kV:n erotus DALI- ja RS232-liitännän välillä

Helvar sisäänmenoyksiköt on suunniteltu ulkoisten kytkimien, sensoreiden, ajastimien tai muiden kytkintiedolla ohjaavien laitteiden liittämiseen valonohjausjärjestelmään.

Saatavuus
Kysy toimitusaika

Pyydä tarjous tuotteesta: Helvar 503 AV-sovitin

Artikkelit

Radisson Blu Marina Palace

Radisson Blu Marina Palace

Taikapölystä ei ole koskaan haittaa arjen harmauden vastustamisessa. Turun Radisson Blu Marina Palacessa sekä hotellin kokouskeskuksessa Submarinassa tämä on otettu kokonaisvaltaisesti osaksi brändiä.

Lue lisää »

Huhtasuon koulu

Huhtasuon koulu

Jyväskylän Huhtasuolla otti tänä syksynä lapset ja nuoret vastaan uusi, loppuun asti hiottu koulu- ja päiväkotikeskus. Uutuuttaan hohtava rakennus katsoo kauas tulevaisuuteen ja sen on määrä olla opetustilojen edelläkävijä vielä vuonna 2035.

Lue lisää »

Polaris jäänmurtaja

Polaris jäänmurtaja

Suomen tehokkain ja maailman ympäristöystävällisin jäänmurtaja navigoi talven tullen Perämerelle. Kun jäät on murskattu, Polaris kelluu Helsingin Katajanokan laiturissa valmiina öljyntorjuntaan ja pelastusoperaatioihin avomerellä.

Lue lisää »

Valmistajan infoteksti

Arkkitehtuuri- ja tilavalaistuksen valonohjaukseen suunnitellut Helvarin valonohjausjärjestelmät on suunniteltu korostamaan ympäristön tunnelmaa. Älykkäinä järjestelminä ne säästävät myös energiaa, mikä vähentää sekä käyttökustannuksia että ympäristökuormitusta.

Helvarin laaja ohjausjärjestelmien valikoima skaalauu joustavasti pienistä toteutuksista laajoihin kokonaisuuksiin. Helvarin järjestelmät ovat erityisen suositeltavia kohteissa, joissa tarvitaan keskitettyä valaistusratkaisua sekä arkkitehtuurin ja viihteellisen efektivalaistuksen yhdistelmiä.
Järjestelmien yleisiä käyttökohteita ovat yritysten toimi- ja neuvottelutilojen lisäksi museot, galleriat ja näyttelytilat, hotellit, ravintolat ja viihdekeskukset sekä esitystilat ja tietysti risteilyalukset.

Audico on Helvarin sertifioitu yhteistyökumppani suomalaisessa laivateollisuudessa.

Lisätietoja

Tapio Järvinen

Tapio Järvinen