Helvar 920 IMAGINE valo-ohjain

Tuotenumero N00449
Valmistaja Helvar
Mallinumero 920 IMAGINE
Valmistajan tuotenumero 920

Verkot: Ethernet, DALI, DMX, S-DIM. Integrointi taloautomaatiojärjestelmiin. Kytkettävissä verkkoon suuria järjestelmiä varten. Yleismallinen virtalähde. Sisäänrakennetut kellotoiminnot. Virtalähteen luokitus: 85 V AC - 264 V AC (absoluuttinen) 45 Hz - 65 Hz. Ohjauspiirin suojaus: 6 A tyyppi C MCB. Mitat: 160 mm × 100 mm × 58 mm.

Imagine 920 -reitittimen avulla voidaan integroida kaupalliset ja arkkitehtooniset valaistusjärjestelmät. Se tarjoaa skaalautuvan ja joustavan valaistuksenohjauksen, ja sujuvoittaa asentajien, järjestelmäintegroijien ja valaistussuunnittelijoiden työtä.

Saatavuus
Kysy toimitusaika

Pyydä tarjous tuotteesta: Helvar 920 IMAGINE valo-ohjain

Artikkelit

Radisson Blu Marina Palace

Radisson Blu Marina Palace

Taikapölystä ei ole koskaan haittaa arjen harmauden vastustamisessa. Turun Radisson Blu Marina Palacessa sekä hotellin kokouskeskuksessa Submarinassa tämä on otettu kokonaisvaltaisesti osaksi brändiä.

Lue lisää »

Huhtasuon koulu

Huhtasuon koulu

Jyväskylän Huhtasuolla otti tänä syksynä lapset ja nuoret vastaan uusi, loppuun asti hiottu koulu- ja päiväkotikeskus. Uutuuttaan hohtava rakennus katsoo kauas tulevaisuuteen ja sen on määrä olla opetustilojen edelläkävijä vielä vuonna 2035.

Lue lisää »

Polaris jäänmurtaja

Polaris jäänmurtaja

Suomen tehokkain ja maailman ympäristöystävällisin jäänmurtaja navigoi talven tullen Perämerelle. Kun jäät on murskattu, Polaris kelluu Helsingin Katajanokan laiturissa valmiina öljyntorjuntaan ja pelastusoperaatioihin avomerellä.

Lue lisää »

Valmistajan infoteksti

Arkkitehtuuri- ja tilavalaistuksen valonohjaukseen suunnitellut Helvarin valonohjausjärjestelmät on suunniteltu korostamaan ympäristön tunnelmaa. Älykkäinä järjestelminä ne säästävät myös energiaa, mikä vähentää sekä käyttökustannuksia että ympäristökuormitusta.

Helvarin laaja ohjausjärjestelmien valikoima skaalauu joustavasti pienistä toteutuksista laajoihin kokonaisuuksiin. Helvarin järjestelmät ovat erityisen suositeltavia kohteissa, joissa tarvitaan keskitettyä valaistusratkaisua sekä arkkitehtuurin ja viihteellisen efektivalaistuksen yhdistelmiä.
Järjestelmien yleisiä käyttökohteita ovat yritysten toimi- ja neuvottelutilojen lisäksi museot, galleriat ja näyttelytilat, hotellit, ravintolat ja viihdekeskukset sekä esitystilat ja tietysti risteilyalukset.

Audico on Helvarin sertifioitu yhteistyökumppani suomalaisessa laivateollisuudessa.

Lisätietoja

Tapio Järvinen

Tapio Järvinen