Huoltopalvelut

   

   

 

Huolto- ja ylläpitopalvelut

AV-järjestelmien hallittu huolto ja ylläpito takaavat laitteen tai järjestelmän toimivuuden kaikissa tilanteissa, pidentäen niiden elinkaarta sekä säästäen rahaa suojaamalla yrityksen investointia. Audicon ylläpitopalvelujen avulla asiakasyritys pystyy keskittymään omaan liiketoimintaansa ilman teknisiä huolia.

Huollamme yksittäisiä laitteita sekä yritysten järjestelmiä – neuvotteluhuoneista ja valvomoista myymälöiden näyttöihin. Audicon palvelut kattavat omien laitteidemme tukipalvelujen lisäksi myös huoltopalvelujen tarjoamiseen kolmannen osapuolen toimittamille laitteille ja järjestelmille.

Ylläpitopalvelumme ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeisiin, sisältäen esimerkiksi säännölliset huoltokäynnit, lainalaitteet, sovitun vaste-ajan ongelmien ratkaisuun tai on-site käyttöpalvelun teknikon muodossa. Tarjoamme myös erilaisia etäyhteysratkaisuja järjestelmien valvontaan ja ylläpitoon.

 

Laitehuolto

Huollamme, korjaamme, ylläpidämme – valo-, ääni- ja kuvakalustoa sekä ammattilaisille että yksityishenkilöille. Toimimme edustamiemme AV-laitteiden virallisena huoltopisteenä ja vastaamme niiden laadukkaasta huollosta sekä varaosapalvelusta. Henkilökunnallamme on laaja kokemus ja koulutus, neuvomme ja hoidamme tarvittaessa huollon yhteisyöverkoston kautta. Palvelemme ripeästi ja tehokkaasti asiakkaitamme sekä huoltopisteessämme Espoossa että asiakkaan omissa tiloissa.

Jos lähetät tuotteen huoltoon sovi siitä kanssamme ja liitä laitehuollon ennakkotietolomake tuotteen mukaan!

 

HUOLTOTILAUS:

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Kysely vai tilaus?*