Huoltosopimusasiakkaat

Huolto- ja ylläpitopalvelut

AV-järjestelmien hallittu huolto ja ylläpito takaavat laitteen tai järjestelmän toimivuuden kaikissa tilanteissa, pidentäen niiden elinkaarta sekä säästäen rahaa suojaamalla yrityksen investointia. Audicon ylläpitopalvelujen avulla asiakasyritys pystyy keskittymään omaan liiketoimintaansa ilman teknisiä huolia.

Huollamme yksittäisiä laitteita sekä yritysten järjestelmiä – neuvotteluhuoneista ja valvomoista myymälöiden näyttöihin. Audicon palvelut kattavat omien laitteidemme tukipalvelujen lisäksi myös huoltopalvelujen tarjoamiseen kolmannen osapuolen toimittamille laitteille ja järjestelmille.

Ylläpitopalvelumme ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeisiin, sisältäen esimerkiksi säännölliset huoltokäynnit, lainalaitteet, sovitun vaste-ajan ongelmien ratkaisuun tai on-site käyttöpalvelun teknikon muodossa. Tarjoamme myös erilaisia etäyhteysratkaisuja järjestelmien valvontaan ja ylläpitoon.

Pidä huolta investoinnistasi

Kun yrityksen liiketoiminta tarvitsee toimivan audiovisuaaliseen järjestelmän, kun se on edellytys viestinnälle tai onnistuneelle tapahtumalle, on järjestelmän luotettava toiminta avainasemassa. AV-järjestelmien hallittu huolto ja ylläpito takaavat laitteen tai järjestelmän toimivuuden kaikissa tilanteissa, pidentäen niiden elinkaarta sekä säästäen rahaa suojaamalla yrityksen investointia. Audicon ylläpitopalvelujen avulla asiakasyritys pystyy keskittymään omaan liiketoimintaansa ilman teknisiä huolia.

Audico huoltaa kaikenkokoisia AV järjestelmiä sekä toimii edustettujen AV-laitteiden virallisena huoltopisteenä vastaten niiden laadukkaasta huollosta sekä varaosapalvelusta. Audico huoltaa, korjaa, ylläpitää - valo-, ääni- ja kuvakalustoa sekä omassa huoltopisteessä että asiakkaan omissa tiloissa. Audicon palvelut kattavat myös huoltopalvelujen tarjoamiseen kolmannen osapuolen toimittamille laitteille ja järjestelmille.

Audico tarjoaa huolto- ja ylläpitopalveluja erilaisina kokonaisuuksina räätälöityinä asiakkaan tarpeisiin.

Moduulit, joita yhdistelemällä voit räätälöidä itsellesi sopivan palvelukokonaisuuden:

  • Ennakointi - ehkäisevät ylläpitokäynnit ja vuosihuollot
  • Ratkaisut - huoltokäynnit ja raportointi
  • Varautuminen - varaosat ja lainalaitteet
  • Käyttö - asiantuntija-apu, käyttöpalvelut
  • Laitehuolto - laitteiden korjaukset
  • Päivitys - ohjelmointi ja virkistys
  • Opastus - tekninen koulutus
  • Tuki - puhelin ja verkkotuki

Ota yhteyttä ja kysy lisää!