JB-Lighting A12 TUNABLE WHITE ledipesuri

Tuotenumero N19613
Valmistaja JB-Lighting
Mallinumero A12 TUNABLE WHITE
Valmistajan tuotenumero VCA122

Suositun A12 RGBW -ledipesurin rinnakkaismalli A12 Tunable White on suunniteltu tilanteisiin, joissa tarvitaan paljon valkoista valoa täysin säädettävällä värilämpötilalla, ilmiömäisellä valoteholla j a edistyksellisellä 4°–48° zoom-optiikalla varustettu Moving head -tyyppinen A12 TW soveltuu etuvaloksi isoille näyttämöille ja tv-studioihin. Jokainen sen 61:stä multichip-ledistä koostuu kahdesta ky lmästä ja kahdesta lämpimän valkoisesta chipistä, joita miksaamalla värilämpötila on säädettävissä portaattomasti 2800K–7500K välillä. A12 Tunable Whitea on sanottu markkinoiden ensimmäiseksi ledipesu riksi, jonka valonlaatu täyttää vaatimukset kriittisimmässäkin teatterikäytössä myös etuvalona. A12 TW tarjoaa aidosti portaattoman himmennyksen sadasta nollaan prosenttiin sekä vaativaan käyttöön sov eltuvia sävy- ja himmennyskäyriä ja kameramoodeja, jotka varmistavat välkkymättömän kuvan tv- ja videotuotannossa. Sisäänrakennettu DMX-moduli tottelee langatonta ohjausta, ja hiljainen moottori tekee A12 TW:sta loistavan teatteriheittimen. Käyttötuntien täyttyessä jokainen LED-chip on vaihdettavissa uuteen ilman erikoistyökaluja ja kolvaamista. Heittimen maksimi tehontarve on 830W, liikerata 4 50 astetta (PAN) x 330 astetta (TILT). 536mm (k) x 437mm (l) x 308mm (s). Paino 15,7kg.

Saatavuus
Kysy toimitusaika
Hinta

Artikkelit

Wasa Teater

Wasa Teater

Remontista kuoriutunut, 100-vuotias Wasa Teater on hankkinut äänentoiston uusimpia virtauksia edustavan L-Acoustics L-ISA -järjestelmän ensimmäisenä Pohjoismaissa. Wasa Teaterin ääni- ja valotekniikan mittavasta kokonaisuudistuksesta vastasi Audico.

Lue lisää »

Valmistajan infoteksti

JB Lighting on moving head -tyyppisistä VaryScan- ja VaryColor -heittimistä kuuluisuuteen ponnahtanut saksalainen valmistaja, jonka tuotepalettiin kuuluvat korkealuokkaiseksi tiedettyjen purkauslampullisten liikkuvien lisäksi ohjausjärjestelmät sekä viimeisimpänä uraauurtavat lediä hyödyntävät A-sarjan moving headit, kuten A12, A8, A7 ja A4. JB Lightingin tuotteissa ledielementit on pakattu mahdollisimman tiiviisti ja edistyksellisen optiikan ansiosta valokeila on ennennäkemättömän tasainen. Suuri valoteho saavutetaan spektrin päästä päähän – jopa valkoisella.

Lisätietoja

Pikku-Markku Tuominen

Pikku-Markku Tuominen

Juki Orpana

Juki Orpana