JB-Lighting A12 RGBW ledipesuri

Tuotenumero N19610
Valmistaja JB-Lighting
Mallinumero A12 RGBW
Valmistajan tuotenumero VCA121
Sähkönumero SN1234567

A12 RGBW on JB-Lightingin Moving head -tyyppinen, ilmiömäisellä valoteholla ja edistyksellisellä 8°–48° zoom-optiikalla varustettu ledipesuri. 61 RGBW-lediä sisältävä A12 korvaa teholtaan 1200W purkauslampun, tarjoaa aidosti portaattoman himmennyksen sadasta nollaan prosenttiin, vaativaan käyttöön soveltuvia sävy- ja himmennyskäyriä sekä kameramoodeja, jotka varmistavat välkkymättömän kuvan tv- ja videotuotannossa. A12:n poikkeuksellisesta laadusta ledipesurien markkinoilla kertoo sekin, että valo pysyy samansävyisenä reunoille asti ja feidautuu fresnellmäisesti. Sisäänrakennettu DMX-moduli tottelee langatonta ohjausta ja hiljainen moottori tekee A12:sta loistavan teatteriheittimen. Käyttötuntien täyttyessä jokainen LED-chip on vaihdettavissa uuteen ilman erikoistyökaluja ja kolvaamista. Heittimen liikerata on 450° (Pan) x 330° (Tilt). Mitat 536 mm (K) x 437 mm (L) x 308 mm (S) ja paino 15,7 kg.

Saatavuus
Kysy toimitusaika
Hinta

Artikkelit

Wasa Teater

Wasa Teater

Remontista kuoriutunut, 100-vuotias Wasa Teater on hankkinut äänentoiston uusimpia virtauksia edustavan L-Acoustics L-ISA -järjestelmän ensimmäisenä Pohjoismaissa. Wasa Teaterin ääni- ja valotekniikan mittavasta kokonaisuudistuksesta vastasi Audico.

Lue lisää »

Valmistajan infoteksti

JB Lighting on moving head -tyyppisistä VaryScan- ja VaryColor -heittimistä kuuluisuuteen ponnahtanut saksalainen valmistaja, jonka tuotepalettiin kuuluvat korkealuokkaiseksi tiedettyjen purkauslampullisten liikkuvien lisäksi ohjausjärjestelmät sekä viimeisimpänä uraauurtavat lediä hyödyntävät A-sarjan moving headit, kuten A12, A8, A7 ja A4. JB Lightingin tuotteissa ledielementit on pakattu mahdollisimman tiiviisti ja edistyksellisen optiikan ansiosta valokeila on ennennäkemättömän tasainen. Suuri valoteho saavutetaan spektrin päästä päähän – jopa valkoisella.

Lisätietoja

Pikku-Markku Tuominen

Pikku-Markku Tuominen

Juki Orpana

Juki Orpana