JB-Lighting P12 SPOT HC, 640W spotti

Tuotenumero N67932
Valmistaja JB-Lighting
Mallinumero P12 SPOT HC, 640W
Valmistajan tuotenumero VSP124

Koviin vaatimuksiin vastaava P12-uutuusspotti pystyy kirkkaan 640-wattisen valkoisen ledinsä ja CMY-värimiksauksensa avulla korvaamaan jopa 1200 watin purkauslamppuspotin. Täsmällisellä ja korkealaatuisella 5,7º-60º zoom-optiikalla varustettu P12 on kooltaan mitä kompaktein, painaa vain 23kg ja soveltuu erittäin hiljaisena (29 dBA) kriittisimpäänkin teatteri- ja konserttikäyttöön.

Heitin sisältää esimerkiksi kaksi pyörivää gobokiekkoa, Frost-suotimet ynnä paljon lisätoimintoja, joita yhdistelemällä haluttu visuaalinen vaikutelma syntyy helposti. HC (High CRI) -version version rinnalla P12:sta on saatavilla 6800 kelvinin HP (High Power) -versio.

- 640W valkoinen LED

- värintoistoindeksi yli 90, CRI >90

- erittäin hiljainen (29 dBA)

- 6000K

- paino 23kg

Saatavuus
Kysy toimitusaika
Hinta

Artikkelit

Wasa Teater

Wasa Teater

Remontista kuoriutunut, 100-vuotias Wasa Teater on hankkinut äänentoiston uusimpia virtauksia edustavan L-Acoustics L-ISA -järjestelmän ensimmäisenä Pohjoismaissa. Wasa Teaterin ääni- ja valotekniikan mittavasta kokonaisuudistuksesta vastasi Audico.

Lue lisää »

Valmistajan infoteksti

JB Lighting on moving head -tyyppisistä VaryScan- ja VaryColor -heittimistä kuuluisuuteen ponnahtanut saksalainen valmistaja, jonka tuotepalettiin kuuluvat korkealuokkaiseksi tiedettyjen purkauslampullisten liikkuvien lisäksi ohjausjärjestelmät sekä viimeisimpänä uraauurtavat lediä hyödyntävät A-sarjan moving headit, kuten A12, A8, A7 ja A4. JB Lightingin tuotteissa ledielementit on pakattu mahdollisimman tiiviisti ja edistyksellisen optiikan ansiosta valokeila on ennennäkemättömän tasainen. Suuri valoteho saavutetaan spektrin päästä päähän – jopa valkoisella.

Lisätietoja

Pikku-Markku Tuominen

Pikku-Markku Tuominen

Juki Orpana

Juki Orpana