Audico Systemsin myynnin tiimi sai vahvistusta, kun Jesse Voss aloitti 3.1.2022 palveluliiketoiminnan myyntipäällikkönä.  Hän vastaa Audico Systemsin palveluliiketoiminnan kehittämisestä.

Jesse on kotoisin Helsingistä ja on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri. Hänellä on kokemusta asiakastyöstä ja kansainvälisestä liiketoiminnasta. Roolissaan Audicolla Jessen ydinfokus tulee olemaan asiakkaan ongelmienratkaisussa sekä Audicon palveluliiketoiminnan kehittämisessä, mikä tekeekin tehtävästä hänelle erityisen mieleisen.

”Olen todella innoissani uudesta pestistäni! On upeaa päästä tekemään hommia Audicon huippuammattilaisten kanssa. Tavoitteenani on tuoda Audicolle ripaus startup-henkeen kuuluvaa ketteryyttä ja samalla vahvistaa yrityskulttuuriamme tulevaisuutta ajatellen.”

Jesse vastaa Audico Systemsin palveluliiketoiminnan kehittämisestä yhdessä tiimin ja asiakkaiden kanssa. Jessen vastuulla on tuntea palvelusopimusasiakkaan järjestelmätoiveet ja varmistaa, että näihin toiveisiin vastataan. Jessen tehtäviin kuuluu myös palveluliiketoiminnan markkinoiminen ja myyntityö.

Jesse on toiminut aiemmin Nokialla, josta hän siirtyi Etelä-Korean valtiolle vientihommiin. Sen lisäksi hän on ollut vahvasti mukana Slush-tapahtumassa. Jesseä kiehtoi Audicolla liiketoiminnan kehittämisen mahdollisuudet sekä ammattitaitoinen työympäristö.

"Harrastan vapaa-ajallani laulamista bändissä ja jääkiekkoa. Pidän ruuanlaitosta ja elämästä nauttimisesta. Odotan innolla tutustumista muihin Audicolaisiin ja ennen kaikkea asiakkaisiimme”, Jesse kommentoi.