Klotz 3XM1T6M150 mikrofonikaapeli 15 m harmaa rengas

Tuotenumero N20951
Valmistaja Klotz
Mallinumero 3XM1T6M150
Valmistajan tuotenumero 3XM1T6M150

Korkealle arvostetun Klotzin kestävä mikrofonikaapeli kovaan jokapäiväiseen studio- ja keikkakäyttöön. Kaapelin ulkovahvuus 6,15 mm. Neutrikin laadukkaat mustakromatut 3-napaiset XLR-liittimet (naaras /uros), liittimen rungossa harmaa värirengas. Pituus 15 m.

Saatavuus
Varastossa
Hinta

Artikkelit

Valkoinen sali

Valkoinen sali

Helsingin paraatipaikalla, Senaatintorin ja Kauppatorin välissä, sijaitsee torikortteleiden alue, jota kutsutaan Helsingin uudeksi vanhaksi kaupungiksi. Historiallisiin kortteleihin on rakentunut muutaman vuoden sisällä kiinnostava ja muuntautuva, nykypäivän kulttuuri- ja ruokatrendejä kaupunkilaisille laajasti tarjoava alue. Syyskuun 2016 alusta lähtien alueelta löytyy myös uutta ja vanhaa henkivä kulttuurikeidas, kun legendaarinen Valkoinen Sali avasi ovensa kaikille.

Lue lisää »

Valmistajan infoteksti

Saksalainen Klotz AIS on pro-maailman arvostetuimpia kaapelivalmistajia – eikä ihme, edustavathan yhtiön tuotteet lajissaan korkeinta mahdollista laatua.

Klotzin kiitetyn tuotepaletin ydintä ovat niin audiolle, videolle kuin eri ohjaussignaaleille suunnitellut valmiskaapelit, metritavara, liittimet, moninavat, kuituoptiikka ja cat-verkot – käytännössä kaikki signaalinkuljetukseen tarvittava, aina modulaarisiin lavarasioihin asti.

Tämän päivän toimintaympäristössä myös ilmassa liikkuva radioliikenne lisääntyy, minkä myötä häiriötaso ja kaistanleveys kasvavat. Klotz vastaa haasteeseen tarjoamalla muun muassa kriittisiä komponentteja langattomien mikrofoni- ja monitorijärjestelmien käyttöön. Klotzin tinkimättömän korkealaatuisella antennikaapeloinnilla varmistat signaalin häiriöttömyyden myös radiotaajuuksilla.

Lisätietoja

Jorma Tikka

Jorma Tikka