In English - På svenska

Näin palvelemme

  • Olemme käynnistäneet hajautetun toimintamallin. Palvelemme kuitenkin kuten aiemmin ja tavoitat henkilökuntamme puhelimella, sähköpostitse tai muilla sähköisillä välineillä.
  • Toimistolla vierailujen osalta seuraamme tarkasti viranomaisten ohjeistuksia. Olemme omaehtoisesti rajoittaneet vierailujen määrää, kuitenkin siten että liiketoiminnalla on edellytyksiä kontrolloidusti jatkua. Suuremmat asiakastapahtumat ja koulutustilaisuudet olemme peruneet.
  • Huolto-, asennus- ja asiakaspalvelumme tiimejä on hajautettu, jotta kaikki työryhmän jäsenet eivät olisi samaan aikaan samassa tilassa. Näin pyrimme minimoimaan tartuntariskejä.
  • Työmailla toimimme työmaiden johdon ohjeistuksen mukaisesti.

Toimintaamme liittyvät tavaran noudot ja toimitukset jatkuvat normaalisti. Koronavirusepidemiasta johtuen saattavat joidenkin tuotteiden toimitusajat pidentyä. Lisätietoa tuotteiden saatavuudesta saa suoraan myyntihenkilökunnaltamme.

Toiminnan turvaaminen

Haluamme ennen kaikkea turvata henkilökuntamme ja yhteistyökumppaneidemme terveyden.

Edellä mainitusta syystä kaikki ulkomaanmatkat on peruttu ja kotimaan matkoista tehdään vain välttämättömimmät. Etätyöskentelyn ja ryhmien jakamisen tavoitteena on myös ehkäistä tartuntoja.

Olemme myös kiinnittäneet erityistä huomiota tartuntoja ehkäiseviin toimiin, kuten toimitilojemme säännölliseen desinfiointiin. Henkilökunnalle on jaettu säännöllisesti tietoa ja toimintaohjeita tartuntojen ehkäisemiseksi sekä niiden varalle.

Toivotamme kaikille terveyttä ja voimia näinä haastavina aikoina, pidetään yhteyttä.

 

Ystävällisin terveisin,

Audicon väki