L-Acoustics LA4X CE prosessorivahvistin

Tuotenumero N21458
Valmistaja L-Acoustics
Mallinumero LA4X CE
Valmistajan tuotenumero LA4X CE

LA4X-prosessorivahvistin yhdistää aktiivikaiuttimien edut ulkoiseen pääte- ja DSP-voimaan. LA4X-prosessorivahvistimen 4 sisään/4 ulos -arkkitehtuuri tuo lisäjoustoa moniin tilanteisiin passiivisesta monitorijärjestelmästä alkaen. Analogitulojen rinnalla laite tarjoaa AES/EBU-digitaaliliitännät. Jykevät 4 x 1000W (4/8Ω) päätevoimaa tarjoava LA4X on energiankäytössään säästeliäs prosessorivahvistin, jonka D-luokan piirit takaavat maksimaalisen hyötysuhteen minimaalisella lämmöntuotolla. 96 kHz/32-bittiseen DSP:hen sisältyy mm. 12 IIR/FIR-suodinta sisältävä EQ-yksikkö, 1000 ms viive et joka lähdölle sekä kattava Preset-kirjasto L-Acousticsin eri kaiutinperheille. Mukana luonnollisesti LA Network Manager 2.5.x -ohjelmisto prosessorivahvistimen etäohjaukseen ja -valvontaan.

Saatavuus
Varastossa

Pyydä tarjous tuotteesta: L-Acoustics LA4X CE prosessorivahvistin

Artikkelit

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu (LAMK) sai uuden kampuksen, kun sen viidelle tuhannelle opiskelijalle rakennettiin tuliterät tilat Iskun entiseen huonekalutehtaaseen Mukkulaan.

Lue lisää »

Sofia Future Farm

Sofia Future Farm

Ohjattuja päiväunia, lähiruokaa, yhteisövoimaa, hyvää teetä ja inspiroivia konsertteja. Näistä aineksista muodostuu luovan työn ja hyvän elämän yhdistävä resepti á la Sofia Future Farm.

Lue lisää »

Valkoinen sali

Valkoinen sali

Helsingin paraatipaikalla, Senaatintorin ja Kauppatorin välissä, sijaitsee torikortteleiden alue, jota kutsutaan Helsingin uudeksi vanhaksi kaupungiksi. Historiallisiin kortteleihin on rakentunut muutaman vuoden sisällä kiinnostava ja muuntautuva, nykypäivän kulttuuri- ja ruokatrendejä kaupunkilaisille laajasti tarjoava alue. Syyskuun 2016 alusta lähtien alueelta löytyy myös uutta ja vanhaa henkivä kulttuurikeidas, kun legendaarinen Valkoinen Sali avasi ovensa kaikille.

Lue lisää »

Valmistajan infoteksti

Fyysikko Christian Heilin reilut 30 vuotta sitten perustama ranskalainen L-Acoustics on ollut alusta saakka kaiutinjärjestelmien kehityksen terävimmässä kärjessä. L-Acoustics on se nimi, joka nousee yhä uudestaan esiin niin vaativissa urakkaspekseissä kuin konserttiraidereissa kautta maailman.

Kaiuttimia, vahvistimia ja dsp-laitteita valmistavan yhtiön keskeisiin tuotekehitysalueisiin kuuluvat akustiikka, suunnittelu ja materiaalianalyysi, elektroniikka, signaaliprosessointi ja sovellusohjelmat. Esimerkiksi L-Acousticsin tutkijoiden kehittämä WST-periaate pohjautuu optiikasta tuttuun Fresnelin analyysiin, jota keksittiin alkaa soveltaa äänentoistoon. WST eli wavefront sculpture technology tarjoaa tehokkaita malleja hahmottaa useiden äänilähteiden yhdistämisessä syntyviä monimutkaisia vuorovaikutussuhteita ja sitä kautta keinot tietyn katsomogeometrian kattamiseen äänentoistojärjestelmällä.

Historiastaan johtuen yrityksen lähestymiskulma asioihin on ollut alusta alkaen tiukan tieteellinen – laadukas äänentoisto ei synny ”fiiliksellä” vaan akustiikan, fysiikan ja mekaniikan tietotaidoista sekä kyvystä soveltaa niitä käytännön haasteisiin.

Kovien referenssien takia L-Acousticsin uusilta tuoteinnovaatioilta odotetaan aina enemmän kuin muilta – ja aina odotukset ovat täyttyneet ja jopa ylittyneet. L-Acoustics onkin paaluttanut nykyaikaisen äänentoiston kehitystä aina ensimmäisestä koaksiaalijärjestelmästään V-DOSCin ja constant curvature array -periaatteella toimivan ARCS:n kautta tämän vuosituhannen huippusuosikkeihin, kuten KUDOon, KIVAan ja KARAan.

Eikä L-Acoustics suinkaan ole pelkästään valikoima korkealaatuisia tuotteita, tärkeää on myös verraton tuotetuki, jonka osana yritys panostaa mittavasti käyttäjäkoulutukseen. Myös Suomessa järjestetään L-Acoustics -kurssitusta tarpeen mukaan.

Lisätietoja

Pauli Molnár

Pauli Molnár