L-Acoustics SYVA WALL seinäkiinnike

Tuotenumero N61478
Valmistaja L-Acoustics
Mallinumero SYVA WALL
Valmistajan tuotenumero SYVA WALL

Ulkoisesti elegantti ja suorituskyvyltään sekä käytettävyydeltään verraton Syva yhdistää L-Acousticsin arvostetun linjasäteilijäosaamisen virtaviivaiseen ”kytke-ja-käytä” -formaattiin. Kuudesta keskialuekartiosta, kolmesta diskanttielementistä ja aalto-ohjaimesta rakentuva pilarikaiutin tarjoaa optimaalisen 140° x 26° avauskulman ja reippaan 35 metrin heittomatkan, ja tarvittaessa Syva-pilaria komppaa alakerrassa kaksi bassotoistoon räätälöityä yksikköä – Syva Low ja Syva Sub. Pilari kytkeytyy bassoyksikköön todella näppärästi sekä fyysisesti että audiosignaalin osalta. Syvan käyttö onnistuu toki myös sellaisenaan, seinä- ja tolppakiinnitteisenä sekä ripustettuna. Pelkistetyn moderni Syva on suunniteltu sulautumaan mihin tahansa arkkitehtuuriseen ympäristöön kuin myös hienovaraista tyylikkyyttä edellyttäviin tapahtumiin, kaikissa RAL-värikartan sävyissä.

Seinäkiinnike SYVA-kaiuttimelle.

Saatavuus
Kysy toimitusaika

Pyydä tarjous tuotteesta: L-Acoustics SYVA WALL seinäkiinnike

Artikkelit

Wasa Teater

Wasa Teater

Remontista kuoriutunut, 100-vuotias Wasa Teater on hankkinut äänentoiston uusimpia virtauksia edustavan L-Acoustics L-ISA -järjestelmän ensimmäisenä Pohjoismaissa. Wasa Teaterin ääni- ja valotekniikan mittavasta kokonaisuudistuksesta vastasi Audico.

Lue lisää »

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu (LAMK) sai uuden kampuksen, kun sen viidelle tuhannelle opiskelijalle rakennettiin tuliterät tilat Iskun entiseen huonekalutehtaaseen Mukkulaan.

Lue lisää »

Sofia Future Farm

Sofia Future Farm

Ohjattuja päiväunia, lähiruokaa, yhteisövoimaa, hyvää teetä ja inspiroivia konsertteja. Näistä aineksista muodostuu luovan työn ja hyvän elämän yhdistävä resepti á la Sofia Future Farm.

Lue lisää »

Valmistajan infoteksti

Fyysikko Christian Heilin reilut 30 vuotta sitten perustama ranskalainen L-Acoustics on ollut alusta saakka kaiutinjärjestelmien kehityksen terävimmässä kärjessä. L-Acoustics on se nimi, joka nousee yhä uudestaan esiin niin vaativissa urakkaspekseissä kuin konserttiraidereissa kautta maailman.

Kaiuttimia, vahvistimia ja dsp-laitteita valmistavan yhtiön keskeisiin tuotekehitysalueisiin kuuluvat akustiikka, suunnittelu ja materiaalianalyysi, elektroniikka, signaaliprosessointi ja sovellusohjelmat. Esimerkiksi L-Acousticsin tutkijoiden kehittämä WST-periaate pohjautuu optiikasta tuttuun Fresnelin analyysiin, jota keksittiin alkaa soveltaa äänentoistoon. WST eli wavefront sculpture technology tarjoaa tehokkaita malleja hahmottaa useiden äänilähteiden yhdistämisessä syntyviä monimutkaisia vuorovaikutussuhteita ja sitä kautta keinot tietyn katsomogeometrian kattamiseen äänentoistojärjestelmällä.

Historiastaan johtuen yrityksen lähestymiskulma asioihin on ollut alusta alkaen tiukan tieteellinen – laadukas äänentoisto ei synny ”fiiliksellä” vaan akustiikan, fysiikan ja mekaniikan tietotaidoista sekä kyvystä soveltaa niitä käytännön haasteisiin.

Kovien referenssien takia L-Acousticsin uusilta tuoteinnovaatioilta odotetaan aina enemmän kuin muilta – ja aina odotukset ovat täyttyneet ja jopa ylittyneet. L-Acoustics onkin paaluttanut nykyaikaisen äänentoiston kehitystä aina ensimmäisestä koaksiaalijärjestelmästään V-DOSCin ja constant curvature array -periaatteella toimivan ARCS:n kautta tämän vuosituhannen huippusuosikkeihin, kuten KUDOon, KIVAan ja KARAan.

Eikä L-Acoustics suinkaan ole pelkästään valikoima korkealaatuisia tuotteita, tärkeää on myös verraton tuotetuki, jonka osana yritys panostaa mittavasti käyttäjäkoulutukseen. Myös Suomessa järjestetään L-Acoustics -kurssitusta tarpeen mukaan.

Lisätietoja

Pauli Molnár

Pauli Molnár