Bastman on kotoisin Helsingistä ja on koulutukseltaan tuotantotalouden diplomi-insinööri. Bastmanilla on yli kymmenen vuoden kokemus taloushallinnon johtotehtävistä.

”Lasse Bastman tulee vastaamaan Audicon emoyhtiön, Audico Holding Oy:n, sekä sen tytäryhtiöiden taloustoiminnoista sekä toimii taloushallintotiimimme esimiehenä. Hän tulee kehittämään konserniyrityksien liiketoiminnan seurantaa sekä tehostamaan taloushallintomme prosesseja entisestään. On ilo saada Lasse mukaan Audico-tiimiin”, sanoo Audico-konsernin toimitusjohtaja Harri Leiva.

”On innostavaa siirtyä logistiikka-alalta aivan uudelle toimialalle audiovisuaaliseen maailmaan. Tavoitteenani on tiivistää Audico-konserniyrityksien välistä yhteistyötä ja kirkastaa taloushallinnon tehtäviä. Itselleni tärkeitä asioita ovat yrityskulttuurin vahvistaminen, faktapohjainen päätöksenteko sekä prosessien modernisointi. Odotan innolla audicolaisiin tutustumista ja että pääsemme luomaan yhteisiä toimintatapoja, jotka palvelevat koko konsernia”, Bastman sanoo.

 

LasseBastman_talousjohtaja_AudicoHoldingOy

LasseBastman_CFO_AudicoHoldingOy_en

LasseBastman_CFO_AudicoHoldingOy_sv