MA-Lighting GRANDMA3 2PORT NODE DMX-laajennus valopöytään

Tuotenumero N63334
Valmistaja MA-Lighting
Mallinumero GRANDMA3 2PORT NODE
Valmistajan tuotenumero 4010515

Kehityksen kärjessä kulkeva MA3 xPort Node -tuoteperhe on valosuunnittelun jatkuvasti kasvaviin vaatimuksiin räätälöity kokonaisratkaisu datasiirtoon niin asennus- kuin kiertuekäytössä. MA-Net3-, MA-Net2-, ArtNet- ja sACN -verkkoprotokollien kanssa toimiva, täysin RDM-yhteensopiva xPort Node -valikoima täydentää MA Lightingin tuotepalettia mahdollistaen luotettavan, synkronoidun DMX-konversion gigabitin verkossa. MA3 2Port Node on kompakti Ethernet/DMX-muunnin, joka on suunniteltu kahden DMX-universumin hallintaan GrandMA3-ympäristössä. GrandMA3-konsolilla ohjattava MA3 2Port Node tarjoaa kätevät varmennustoiminnot ja sisältää mm. 2" värinäytön, kaksi DMX-porttia sekä powerCON- ja etherCON -liitännät vankassa teräskotelossa ja integroidulla virtalähteellä. Kumpikin portti voidaan asettaa yksilöllisesti DMX In- tai Out -tilaan.

Saatavuus
Varastossa
Hinta

Valmistajan infoteksti

Vuonna 1983 perustettu saksalainen MA Lighting on ollut älykkään valonohjauksen suunnannäyttäjä alusta asti. Yhtiö valmistaa kaikki järjestelmäkomponentit huippuluokan valo-ohjaimista mediaservereihin ja ohjausverkkotuotteista digitaalihimmentimiin

Vuodesta 1997 tuotannossa ollut GrandMA-valokonsolien perhe on muodostunut alan standardiksi, johon muita merkkejä verrataan. Tuoteperheen kantava filosofia on verkottuminen ja skaalautuvuus – GrandMA ei ole pelkkä konsoli vaan softan ja raudan täydellinen liitto, joka Node-muuntimilla ja NPU-verkkoprosessoreilla tuettuna kasvaa valonohjauksen saumattomaksi kokonaisratkaisuksi.

Tinkimättömään softa- ja laitekehitykseen panostamalla MA Lighting on pystynyt vastaamaan nopeassa tahdissa muuttuvan kentän haasteisiin ja tarpeisiin, ja täyttää huippuammattilaisten tiukimmatkin vaatimukset tarjoamalla huomisen ratkaisuja ennen muita – jo tänään! Ei ihme, että GrandMA- ja GrandMA2-järjestelmät hallitsevat esitysvalaisua teattereissa, konserttilavoilla ja kaikkialla, missä arvostetaan käyttömukavuutta, toimintavarmuutta ja lyömättömiä ominaisuuksia.

Nykyisestä GrandMA2-mallistosta löytyy juuri sopiva konsoliversio kaikkiin kokoluokkiin ja erikoisvaatimuksiin, Ultra Light-konsoleista erityisiin Silent-versioihin ja kustannustehokkaista Faderwing-lisäyksiköistä onPC-softan ja Command Wingin yhdistelmiin.

Lisätietoja

Pikku-Markku Tuominen

Pikku-Markku Tuominen

Juki Orpana

Juki Orpana