MA-Lighting GRANDMA3 COMPACT XT valopöytä

Tuotenumero N63324
Valmistaja MA-Lighting
Mallinumero GRANDMA3 COMPACT XT
Valmistajan tuotenumero 4010505

Uudistetun GrandMA3-tuoteperheen isommista konsoleista tutut edut ja toiminnot tarjoava GrandMA3 Compact XT on ihanteellinen ratkaisu teatteri-, konsertti- ja show-valaisun ohjaustarpeisiin. Pienempiin tuotantopuitteisiin ja -budjetteihin suunniteltu Compact XT antaa hallintamahdollisuudet lukemattomalle määrälle presettejä, cue-tilanteita, sekvenssejä ja efektejä. Uuden Intel-pohjaisen moottorin ja MA-Net3 -verkon kapasiteetti ylittää reilusti nykyvaatimukset tarjoten kasvunvaraa pitkälle tulevaisuuteen: uusiin GrandMA3-prosessoriyksiköihin yhdistettynä reaaliaikaista ohjauskapasiteettia saadaan sessiokohtaisesti jopa neljännesmiljoonalle parametrille. Ohjainpinnassa uusinta ja edistyneintä käyttöergonomiaa edustavat mm. viisi sisäkkäistä ohjauspyörää (Dual Encoder Wheel), taustavalaistut 15 moottoriliukua, kaksi moottoroitua 100 mm A/B-liukua sekä hiljaiset painikkeet ja potikat. Ohjaimen taittuvaan näyttöpaneeliin sijoittuvan kahden 15,4" monitorin lisäksi tarjolla on liitäntämahdollisuus ulkoiselle näytölle. Näyttöpaneelin uuden taittomekanismin ansiosta katselukulmaa voi säätää halutuksi ja pöytä saadaan helposti roudattavaan muotoon. 4096 parametria tarjoavan GrandMA3 Compact XT:n liitäntöihin kuuluvat mm. 6 DMX-tuloa ja yksi DMX-lähtö, 3 etherCON-liitäntää sekä 5 USB-väylää. Kaikki MA Lightingin kolmannen sukupolven ohjainversiot ovat hiljaisia ”Silent”-malleja.

Saatavuus
Varastossa
Hinta

Valmistajan infoteksti

Vuonna 1983 perustettu saksalainen MA Lighting on ollut älykkään valonohjauksen suunnannäyttäjä alusta asti. Yhtiö valmistaa kaikki järjestelmäkomponentit huippuluokan valo-ohjaimista mediaservereihin ja ohjausverkkotuotteista digitaalihimmentimiin

Vuodesta 1997 tuotannossa ollut GrandMA-valokonsolien perhe on muodostunut alan standardiksi, johon muita merkkejä verrataan. Tuoteperheen kantava filosofia on verkottuminen ja skaalautuvuus – GrandMA ei ole pelkkä konsoli vaan softan ja raudan täydellinen liitto, joka Node-muuntimilla ja NPU-verkkoprosessoreilla tuettuna kasvaa valonohjauksen saumattomaksi kokonaisratkaisuksi.

Tinkimättömään softa- ja laitekehitykseen panostamalla MA Lighting on pystynyt vastaamaan nopeassa tahdissa muuttuvan kentän haasteisiin ja tarpeisiin, ja täyttää huippuammattilaisten tiukimmatkin vaatimukset tarjoamalla huomisen ratkaisuja ennen muita – jo tänään! Ei ihme, että GrandMA- ja GrandMA2-järjestelmät hallitsevat esitysvalaisua teattereissa, konserttilavoilla ja kaikkialla, missä arvostetaan käyttömukavuutta, toimintavarmuutta ja lyömättömiä ominaisuuksia.

Nykyisestä GrandMA2-mallistosta löytyy juuri sopiva konsoliversio kaikkiin kokoluokkiin ja erikoisvaatimuksiin, Ultra Light-konsoleista erityisiin Silent-versioihin ja kustannustehokkaista Faderwing-lisäyksiköistä onPC-softan ja Command Wingin yhdistelmiin.

Lisätietoja

Pikku-Markku Tuominen

Pikku-Markku Tuominen

Juki Orpana

Juki Orpana